- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a dolog egyszerűsége, hanem pont a bonyolultsága miatt gondoltam.
Van a LEGO Spybotics rendszer, jó régi, az eredeti Mindstorms-szal egy idős. Az egyik tulajdonsága, hogy ha van két ilyened, meg tudják egymást keresni infra sugárzók és vevők segítségével, és le tudják egymást lőni. Gyakorlatilag lézerharc, robotokkal.
Érzékeli a másik robot irányát és távolságát. Hátránya, hogy nekem csak egyet sikerült szereznem, csak soros porton át lehet programozni, és csak egy fény és egy ütközésérzékelőt lehet rá tenni, ami eléggé lekorlátozza a lehetőségeket.
Na ilyet szeretnék csinálni, rögtön kettőt is, csak wifi-n keresztül lehetne őket programozni és több szenzort szeretnék rá tenni, amivel a külvilágot érzékelik.
Most éppen ott akadtam el, hogy az esp ir lib csak egy ir receivert fog támogatni, szóval erre kellene még kitalálnom egy multiplexert, amivel egy pin-re 3db ir vevőt rá tudok akasztani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged