Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem a dolog egyszerűsége, hanem pont a bonyolultsága miatt gondoltam.

Van a LEGO Spybotics rendszer, jó régi, az eredeti Mindstorms-szal egy idős. Az egyik tulajdonsága, hogy ha van két ilyened, meg tudják egymást keresni infra sugárzók és vevők segítségével, és le tudják egymást lőni. Gyakorlatilag lézerharc, robotokkal.
Érzékeli a másik robot irányát és távolságát. Hátránya, hogy nekem csak egyet sikerült szereznem, csak soros porton át lehet programozni, és csak egy fény és egy ütközésérzékelőt lehet rá tenni, ami eléggé lekorlátozza a lehetőségeket.
Na ilyet szeretnék csinálni, rögtön kettőt is, csak wifi-n keresztül lehetne őket programozni és több szenzort szeretnék rá tenni, amivel a külvilágot érzékelik.
Most éppen ott akadtam el, hogy az esp ir lib csak egy ir receivert fog támogatni, szóval erre kellene még kitalálnom egy multiplexert, amivel egy pin-re 3db ir vevőt rá tudok akasztani...
Új hozzászólás Aktív témák
- !BONTATLAN! Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Márványszürke (Marble Gray)
- P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv gar
- MSI Katana 15 B13VGK / RTX 4070 / i7-13620H / 16GB DDR5 RAM / 2TB SSD
- ÚJ OLED 2.8K HP OMEN 14 / Ultra 9 185H / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 2027 GARANCIA / bolti ár1m
- Eladó pixel 8/256
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold