- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beniii06
addikt
válasz
CactuS #10314 üzenetére
Értem, így tényleg jobban kivehető az arca az utolsón. Még csak egy kérdés maradt, hogy amikor módosítottad, gondolom egy korábbi változatot módosítottál, mert a sisakon vannak apró eltérések, amit már korábban javítottál, persze eddig is sok munka van benne, tudom, csak gondoltam inkább rákérdezem, mielőtt kérném a beállítását az on topikban.
-
Beniii06
addikt
válasz
CactuS #10302 üzenetére
Köszönöm a munkát és azt is, hogy nem felejtetted el.
Részemről OK a kép, bár nem tudom, hogy kapok-e rá pecsétet, mert volt észrevétel arra, hogy túlságosan fénylik az arca. (#10121) Nekem így kompletten(sapkával és ezzel mérettel együtt) megfelel, csak nem tudom, hogy maradhat-e/elfogadásra fog-e így kerülni.
-
-
somogyib
őstag
válasz
CactuS #10124 üzenetére
Én inkább a harmadikat preferálnám, de majd meglátjuk.
-
vond
MODERÁTOR
-
Beniii06
addikt
válasz
CactuS #10116 üzenetére
Nagyon tetszik és még a csatot sem felejtetted el róla, külön plusz pont.
Az egyedüli észrevétel annyi lenne még, tudom ez már kákán görcs kategória, az hogy a pirossal összekötött részt be lehetne még tenni? Egy kicsit furcsa, hogy az a szál "úgy lóg a levegőben", a hézaggal nincs semmi probléma, az a filmben is úgy van, csak valahogy megakad a szemem azon egy szálon, hiába kicsiben nem látszik. Ha azt az egy szálat "el lehetne varrni", akkor részemről mehetne véglegesnek.
-
Beniii06
addikt
válasz
CactuS #10116 üzenetére
Most tudtam gépen megnézni, köszönöm ez is szép eredmény és természetesen megértem, hogy a filmes képről nem lehet megoldani. A végeredmény tetszik is, esetleg még egy sisakot nem lehetne rávarázsolni? Ha az álcaháló túl aprólékos munka(csíkozás háló szerűen esetleg), nem szükséges, elég lenne a zöld bili sapka is, bár azzal lenne egyből felismerhető, szerintem a sisak hozzátartozik még a karakterhez. Köszönöm az eddigi munkát is, szép lett.
(az eddigi 3 közül a harmadik talán a legjobb)
-
Beniii06
addikt
válasz
CactuS #10044 üzenetére
Az ötletedhez szereztem képet(csak hogy egyre gondolunk-e, illusztráció, a képen a sárga csík lenne az arany rúd). Tetszik az ötlet, viszont ha megoldható és nem nagy probléma, akkor a "bili" sapkához ragaszkodnék, mert úgy felismerhető a karakter egyből(szerintem hozzá tartozik, nem kell teljes, kb mint a képen van és a csatok is lehagyhatóak, ha macerás lenne), egyébként mindenki Clint Eastwoodnak nézné(főleg arany rúd nélkül) és abból ugye "már van" western változat, nem is szeretném a tulajdonosukat magamra haragítanom.
Ha esetleg ezen felül sikerülne egy kicsit komolyabb tekintetű arcot varázsolni hozzá(nem szükséges minden ránc stb.), csak hogy felismerhető legyen, az már minden várakozáson túlmutatna.Természetesen megértem a dolgot, sőt nincs/nem is volt elvárásom idővel kapcsolatban,mindenki ember (kivétel Alexa és Vanda AI
), ha egy hónap múlva készül el vagy kettő múlva az sem probléma.
Egyenlőre még konkrét választ nem kaptam, hogy megvalósítható-e a karakter, de ha látsz benne fantáziát, akkor biztosan. Én már ennek is örülök, hogy ennyi rajzos forrást sikerült felkutatni, ahhoz képest, hogy filmből/portrékból szerzett fényképekkel kezdtük meg az ötletelést.Ha látsz benne fantáziát, mindenképpen egyeztessünk, hogy mi a cél, mert az igazat megvallva az anime-s dolgok nem igazán az én világom, így a forrásképszerű végeredmény nem biztos, hogy tetszene és semmiképpen sem szeretném más idejét/energiáját pazarolni feleslegesen. Ha szükséges és tudok is segíteni, írd meg nyugodtan, akár további képek/jelenetek gyűjtésében, akár részmunka keretében a szerkesztéssel(ahogy írtam nem vagyok tehetség, sőt), de ha kell képről átrajzolni vagy hasonló lehet meg tudom oldani és azzal sem a te időd menne el.
-
gzbotii
nagyúr
[link]
___
On: akkor ha mehet a jeges is, délutánig még mérlegelek, és ha úgy van, kérelmezek egy új arcképet. Szerintem a jegesmedve lesz a befutó nálam.(#9885) CactuS: és a barnára, amit linkeltem, ilyen sapit meg sálat varázsolni mennyire lenne nagy szívás? Inkább azért fogott meg a jegesmedve.
-
gzbotii
nagyúr
-
-Maci-
addikt
Úúúúú....
Hát ez egészen jó, nagyon köszönöm! Igen, jól érted, a kiálló két "dudor"-ról van szó.
Azt nézem, ami a hozzászólásodban a jobb alsó. Az így teljesen rendben van, csak egy kis szín variációt kérnék, ha lehet.
A sisak vöröse egy kicsit rikító nekem. Lehetne sötétebb? És akkor már mehetne is. -
Giovan!
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
-
jim bcs
nagyúr
De jó, megint nem néztem a keresőt, bíztam benne hogy a tulaj megnézte
3db van, annyit találtam én is.Így szerintem nem, nem lehet több, kivéve ha rámondják az áment az arcképesek mert ez egy picit mégis eltér, ez a legújabb és Amell, eltér a többitől, más szereplő van alatta.
-
Morris
veterán
Nem poénnak szántam. Nézz meg egy képet boo-ról. Ugyanolyan a szája.
Ok. Ezt értem.
De akkor abból a képből miért is nem lehet kihozni egy "butított" verziót?
Az a baj, hogy azzal dolgozni kellene egy kicsit?
Amik itt vannak élő szereplőkről készült képek, egy időben azok is fényképek voltak.
Vagy talált az illető a neten egy hasonló butítottat, amit egy arcképgyáros egy kis variával a ph arculatának megfelelőre készített.Most azt nem értem, hogy azért nem jó mert abból a képből nem lehet (azaz lehetetlen) megfelelő Avatart csinálni, vagy azért nem jó mert túl sok munka lenne vele?
-
Döglött Róka
veterán
Koszonom szepen a magyarazatot meg a tippet, az elso tetszik de azert meg nezelodom
Amit elismerek mint hibam az az, hogy fotoval kezdtem be meg nem neztem meg az elmult 100 kepet (ennyire nem erdekel a dolog ugyanis) Amugy elolvastam mindent.
Latod jim bcs lehet igy is, rohadtul nem trollkodtam csak kerdeztem parat. Ettol meg nem kell tiltogatni meg fenyegetozni. Beke mindenkinek.
-
SidCorky
őstag
Nyilván túloztam.
Én is most ismerkedek ezzel a digitálisan rajzolás dologgal, előtte soha nem rajzoltam a rajzórák kivételével, szóval még azért vannak problémák, de gondolom nem csak nekem tart sokszor napokig egy kép, hanem a haladóknál is van, ami lefekteti az embert.
-
perge666
veterán
-
Igazából megírtam Jim-nek privátban, amit először ide írtam. 12 hónapra tiltott az ON topikból, ami megalapozta a reggeli hangulatomat. Nem egy arckép született azokból a linkelt képekből, amit kerestem. Méltánytalannak érzem a kitiltást, elég lett volna, ha törli, mint eddig. Jópár év PH fórumozás során még nem voltam így bannolva és nagyon rosszul esik.
-
zolomon17
senior tag
Szia!
Köszönöm szépen! Esetleg egy ilyet meg lehet még próbálni? A nyújtás után lett egy kör a fóka arca körül, amitől kissé burkás asszony/apáca jelleget öltött. Az árnyék rovására lehet olyat, hogy inkább a világosszürke "mellény" rész kap egy nyújtást és a sötétszürke szín a testéből?
Kontárkodtam egy villámgyorsat PS-ban, mert szerintem egyszerűbb megmutatnom, mint elmondanom, hogy mire gondolok:
Néztem a rajzfilmből másik jelenetet/képet, ami jobb lehetne esetleg, eléggé szívügyem ez a fóka téma
Egyelőre még nem találtam jobbat, meg nem is akarlak titeket feleslegesen túráztatni, de ha nagyon nem működőképes, akkor keresek olyat, ami megfelelőbb lehet.
Köszönöm!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- EVGA GTX 1060 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest