- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
-
TomWexX
addikt
válasz
Peterson_ #4752 üzenetére
Igazából nem feltűnő, csak ha jobban megnézi az ember. Maga az arckép jól néz ki, + régen több avatar is el volt így vágva, de mostanság ezt már nem szokták átengedni, ez valahogy átcsúszott.
Na meg nem is akarom ezt felfújni, de
azért egy modi véleménye érdekelne ezügyben.
Ennek az arcképnek a jobb alsó sarkáról van szó: -
TomWexX
addikt
válasz
Peterson_ #4748 üzenetére
Telónak nagyobb a ppi-je, ezért jobban látszik. Bár most hogy monitoron nézem, itt is baromi feltűnő.
(tényleg rossz lehet a monitorod
)
Szerintem a modik beleegyeznek a javításába, ez egyedi eset. Persze ha zavar téged. (engem zavarna, de én maximalista vagyok)
Na meg persze egy moderátor véleménye is érdekelne. -
SSJPeter
őstag
válasz
Peterson_ #4711 üzenetére
Köszönöm szépen, elnézést kérek a türelmetlenségemért.
Sajnos, szokásom.Nagyon jól megcsináltad, nagyon jól néz ki, nagyon tetszik.
Nagyon köszönöm a munkádat.
Amúgy ez Saito Hajime a Rurouni Kenshin anime sorozatból, nem hinném, hogy Magyarországon sokan ismerik, én sem találtam a foglaltak között.
Akkor a következő lépés, hogy belinkelem az engedélyt és a képet ebbe a topicba, ugye?
-
TomWexX
addikt
válasz
Peterson_ #4703 üzenetére
Végig néztem elejétől végéig az arcképeket, de nem találtam meg. De hogy volt ilyen régen, abban szinte biztos vagyok, de valószínű már nincs használatban illetve az adatbázisban.
Wentworth Miller is volt egy, erre tisztán emlékszem, viszont az sincs a lecserélt/szabad avatarok között.
. Lecserélte az akkori tulajdonosa mikor kiderült róla a hovatartozása.
-
-
-
válasz
Peterson_ #4678 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Az a baj, hogy nagyon nem vagyok képbe, azzal kapcsolatba, hogy milyen meló van egy ilyen avatar elkészítésével..Pedig elolvastam az általatok írt cikket is, hogy kb milyen alapanyagokból lehet könnyebben elkészíteni, illetve elég sokat visszaolvastam itt, és a másik fórumon is. Alapból készítettem pár ilyen képet a cartoonize.net-en (ami mint kiderült nem jó semmire
). De az uniformisból elég lenne ennyi is amennyi ezen látszik, vagy akár még sokkal kevesebb is. De nyilván nem szeretnék túl sok melót adni senkinek, ha ez a helyzet, szólj bátran, mert keresek vmi mást, amit talán egyszerűbben meg lehet csinálni.
-
-
Tomacko
őstag
válasz
Peterson_ #4607 üzenetére
Köszönöm a NAGYON gyors választ.
Akkor választanám a 01-s számú Cliff-t, A középen lévő alakra gondoltam én, mert tartalmazza a néhai basszugitár legenda minden jellegzetességét, mint a tetoválása, jobb kéz tartás, bajuszka, kedvenc póló, és utoljára hagytam a legfontosabbat az elmaradhatatlan hangszer, bár igaz csak a nyaka.....
Szóval ha ezek beleférnének az pazar lenne. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Peterson_ #4506 üzenetére
Arc már jó (én az orráról is levenném a "csillogást").
Nekem az nem tetszik igazából, hogy általában túl sok színátmenettel játszol. Sima egyszerű homogén szín sokszor jobb eredményt ad. Plusz a pasztellszínek se feltétlenül szerencsések. A színátmenettel együtt ettől lesz "műanyagos". Nézd meg pl. ennek a haját és a Te arcképed haját. Lehet sárga - sötétsárga kellett volna a sárga - "pirosas sárga" helyett. + valamivel élénkebb is lehetne.
Ez nem "kifogás", csak észrevétel. -
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Peterson_ #4496 üzenetére
egyébként a haját lehet szőkíteni? Ezreal-nek (league of legends) eredetileg szőke a haja, ezt a 2 képet találtam amin értelmes feje volt meg megfelelt a kritériumoknak. ha macerás meg sokmelo akkor nem lényeg mert így is nagyon tetszik mind a 2 kép. a 2. kép az 1-höz képest sápadt ha csak azt nézem az is jó
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4359 üzenetére
Már átengedték a kollégák az előző verzióból a középsőt.
nanorambo! Neked jó lesz ez így? Mert ha igen, már állítom is be.
-
nanorambo
őstag
válasz
Peterson_ #4307 üzenetére
Remélem nem küldesz el az anyámba, de az előző a mérete miatt, meg a ruhából több látszódott ott, jobban tetszett. Úgy értem a több látszódott alatt, hogy már a vállap is benne volt, ami nekem fontos. Rájöttem, hogy ha több ruhát akarok, akkor kisebb lesz a kép, ami nem jó.
Úgyhogy az első] tökéletes számomra, az orrával sincs igazából baj.
Nagyon köszönöm a munkádat, nagyon jó lett mindkettő, de a fentebb említettek miatt az elsőt választanám.
Hogy lehet beállítani? -
nanorambo
őstag
válasz
Peterson_ #4300 üzenetére
Igazából baromi jó lett szerintem. Esetleg, ha egy kicsit több látszódna a ruhájából (tényleg csak KICSIT több) Mondjuk, akkor meg a fejéből lenne levágva, ami evidens, hogy nem jó. Úgyhogy igazából tökéletes ez így.
Az orra első pillantásra olyan, mintha éppen szüppögne. Már ha érted mire gondolok.Talán a szája és orra közti függőleges vonal miatt.
Ha az orrán ha tudnál egy ici-picit javítani, azt nagyon megköszönném! De mondom, nagyon faja lett. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4287 üzenetére
Jó lesz ez szerintem.
Annyit tennék még a helyedben, hogy behoznám függőlegesen egyenesre az fejet (most egy kicsit jobbra dől), meg kiemelném egy kicsit jobban az "arc" közepén azt a sárga/arany köralakú izét.
Ahogy látom, az egy elég jellegzetes része a figurának, így szerencsésebb kiemelni kicsit.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4283 üzenetére
Öhöm, a többi jó lesz.
De megpróbálhatod azt is, amit Tamoo mond.Ha még adhatok egy tanácsot:
Amikor már kész vagy a nagy képpel, és tudod, hogy kb. mekkorára kell kicsinyítened, hogy jó legyen a fórumba (pl. a kész nagy kép 20%-a), akkor csinálj e körül az érték körül több változatot (pl. 19%, 19,5%, 20%, 20,5%, 21%, vagy amit csak szeretnél), ezeket tedd egymás mellé, s nézd meg, hogy melyik néz ki a legjobban.
És akkor utólag még mindig tudsz pixelbuzergálni a pencil/ceruza eszközzel.
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterson_ #4280 üzenetére
Dehogynem.
Szedd le a fej bal és jobb oldaláról azokat a kicsi tincseket (hogy szép kerek legyen a pofikája), s aztán kicsinyítsd le. Vagy csináld sokkal nagyobbra, hogy kicsiben is látszódjon.
Vannak olyan részletek, amiket - ha nem létfontosságúak - érdemes elhagyni, hogy végül szebb legyen a leméretezett kép.
-
laychi
veterán
válasz
Peterson_ #4268 üzenetére
Igen,csak utána írtam [ezt],hogy az első jobb lenne,de ha a másikat jobban szerkeszthetőnek,megoldhatónak találjátok,akkor az is jó lesz,így nem tudom,hogy ti végül melyik mellett döntöttetek.
Nah de nem offolom tovább az off topicot,hanem várom a kész műremeket.
Köszi előre is -
laychi
veterán
válasz
Peterson_ #4265 üzenetére
Persze,türelemmel vagyok,csak ugye nem kaptam visszajelzést róla,hogy akkor mehet e [ez a kép]
vagy esetleg [ebből] lesz megcsinálva,mert ezt jobbnak szerkeszthetőbbnek tartjátok esetleg.
De mindkettő jó amúgy,Köszönöm minden eddigi segítségeteket,mindenkinek aki segített a feldolgozható képek keresésében is,és akik foglalkoznak a kép elkészítésével.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest