- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob Rob
tag
válasz
BogyóBP
üzenetére
1: utolsó voltam a családban droidon és nagy volt a nyomás
2: Meggyőztek a kamerával
3: öregszem nem vagyok már akkora tech buzi, csak működjön
4: Nem csak a család de a barátok zöme is áttért, ennyien csak nem hülyék.
5: Ez már a második 16pm idén, Az elsőt eladtam 1 héten belül mert annyira fogságban éreztem magam de közben rájöttem,hogy a forma a kamera a fceid meg pár apróság megvett engem is annak ellenére,hogy szerintem altalanosaagban legalabb olyan jó hanem jobb a 24ultra.
De most kaland van és lehet,hogy maradok pedig nincs ökoszisztéma.
Nincs icloud Gdrive van, nincs watch Garmin van, és még füles sincs az is Samsung van mert váltás előtt vettem 2 héttel.
7: Sokan hazudják,hogy az ujjlenyomatot az s24u és tsai jól veszik üvegfoliával. Ez nem igaz, hol igen hol nem főleg az sérült hüvelykujjam pláne ha száraz. Itt ilyen gond nincs még sötétben se nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest