- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Roland861010 #203 üzenetére
"Ezek azok a szokások amit egy ilyen ember ír."
Ez már ilyen belemagyarázás, nem a fórumtárs nevében akarok beszélni, de engem is szeretnek szétszedni az Apple fanboyok (hint: Én is Apple user vagyok), amikor olyanokat mondok, hogy hiányzik a home screen testreszabhatósága, hányszor-hányas ikonrácsot akarok, hogy oda pakoljak ikonokat, ahova nekem tetszik, hogy testre tudjam szabni a navigációs swipe mozdulatok viselkedését és nem mellesleg a gyorstöltés.
A OnePlus telefonom 65W töltés mellett hűvösebb, mint bármelyik iPhone 20W mellett és lassabban is eszi meg az akku élettartamot (ez az amit a teszt is említ, nem a levegőbe beszélek).
Mellesleg nem azért OnePlus mert rootolom és BL-t nyitok (volt olyan is, de már évek óta csak a tiszta gyári van fent), hanem mert régen ez volt a legstabilabb, leggyorsabb Android a Pixelek után, gyorsan érkező OS frissítésekkel. Az más kérdés, hogy ma már egyáltalán nem érzem jól magam amióta a BBK beszántotta az önálló szoftver fejlesztő részleget és odacsapta rá az Oppo ColorOS-t, amit trükkösen továbbra is OxygenOS-nek hívnak. A többi kínai márka nekem nem alternatíva, Sony értelmezhetetlen ár/értékben, Samsung One UI-t nem szeretem, marad az iPhone és az előnyei mellett azért van egy rakás hátránya is. Ezeket a hátrányokat az Apple 2-3 éves lemaradással, de szokta finomhangolni, de attól még érezheti valaki úgy, hogy az iOS számára klausztrofób élmény.
Még szerencse, hogy a MacOS nem ilyen, telefonban még elviselem, de a számítógépem nem tudna Mac lenni, ha ugyanilyen lenne az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest