Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Persze én is ilyen voltam régen. Ha már 50k-val jobb volt AnTuTuba a telefon meg 1 órával tovább bírta és még netán a kamera is fejlődött azonnal cseréltem.
Van itthon 2 db watch van airpods pro 2 és airpods2 ezeknek van értelme. Mert egyéb kiegészítők.
De úgy vagyok vele, hogy filmet nem ezzel.fogok forgatni és fényképezni meg nekem ez már kevés.
Lehet itt hasonlítgatni egymással de felesleges.
Nem érnek fel egy 150k géphez.Azért írom ezt így le hogy mások ne járjanak így.
Ha alapból van egy jó állapotú iPhone ja valakinek és ilyenek miatt akar cserélni felesleges.
Kipróbáltam anyám Note 11Projat 90Hzes és hát az XS sokkal simább volt görgetés ugyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest