Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
gretzky77
üzenetére
Köszi!
Újra nekifutok, a 14PM-nek csak 2 hónapot adtam és nem akartam elfogadni a iOS korlátait az Androidhoz képest, azóta pár Androidos csúcskészüléket végigpróbáltam és mind valamiben kiemelkedő volt, de az iOS stabilitását semelyik sem hozta, ezért úgy döntöttem, hogy türelmesebb leszek az Iphone rendszerével és megpróbálok én alkalmazkodni hozzá, hogy másképp működnek a dolgok, mint ahogy megszoktam (ez előtte hiányzott belőlem). Szeretnék egy stabil telefont minimum 4 évre, remélem most sikerül, hiszen rajtam is múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Metal topik
- Napelem
- További aktív témák...
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Újra nekifutok, a 14PM-nek csak 2 hónapot adtam és nem akartam elfogadni a iOS korlátait az Androidhoz képest, azóta pár Androidos csúcskészüléket végigpróbáltam és mind valamiben kiemelkedő volt, de az iOS stabilitását semelyik sem hozta, ezért úgy döntöttem, hogy türelmesebb leszek az Iphone rendszerével és megpróbálok én alkalmazkodni hozzá, hogy másképp működnek a dolgok, mint ahogy megszoktam (ez előtte hiányzott belőlem). Szeretnék egy stabil telefont minimum 4 évre, remélem most sikerül, hiszen rajtam is múlik.