- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ver'alor
tag
válasz
adakiller #19645 üzenetére
Konkrétan a Starcraft játszható androidon a Winulatorral (béta, teljes verzió), ha megvan az eredeti játék (az első részre gondolok akár a Brood War kieggel), a winulator profilok a 2 játékhoz letölthetőek a winulator honlapján.
A béta azért nem olyan jó, mert a bal alsó sarokban játék közben is ott van egy szép nagy beta felirat, de a játék ugyanúgy játszható billengyűzet sem kell, mert azt hiszem, 4:3-as képarányra(vagy valami hasonlóra) kicsinyíti le a játékot, és a kihasználatlan területre létrehozhatunk virtuális gombokat (pl hotkeyeknek)
Én egérrel játszottam, teljesen élvezhető volt, de sajnos valamiért nem indult el a történetszerinti mód, így csak quick battleöket tudtam nyomni, de ezzel müködnek a blizzard plussz pályái is (!).
Próbáltam egér nélkül is, de nem ajánlom, ha teheted használj egeret.Egyébként ezzel játszható a Caesar III is, amit csak megnéztem, hogy el indul-e (igen), és a magyarítás is működik(!!).
+ korábban ajánlották a Z Steel Soldeirs nevű RTSt, de azt nem ismerem, de jókat írtak róla.
Oh, bocsi, most nézem, hogy magyar nyelvű kéne. A starcrafthoz nem találtam magyarífást, de ha te találsz, akkor szerintem menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest