-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
5381
aktív tag
válasz
dejvid8 #9482 üzenetére
Igen, ugyan azokat a karaktereket kell megvenni, még 5X. Érdemes a challenge-eket is játszani, olyan karaktereket lehet nyerni, akiket meg sem vásárolhatsz. Ráadásul most olyat adott, aki 30%-ot húz a női karakterek életén és támadásán. előtte olyat, aki megháromszorozza a bronz karakterek életét és támadását. Szóval megéri. Én jelenleg az utolsó előtti pályánál tartok, itt egy piros karakter az ellenfél, 100E feletti élettel
-
DrJaka
aktív tag
válasz
dejvid8 #8182 üzenetére
Nekem 5, vagy 6 "pálya" van már csak hátra a játékból, de nem 1 nap lesz kijátszani, elég húzós már a vége.
2-3 hete kezdtem el, panaszkodtam is, hogy nemigen kapom a WB napi bónuszt, de ez mindegy.Van 3 gold karakterem (2 gold packból, 1 az ez előtti chalenge-ből) lvl30+ Mind a 3hoz megvan a +hp és a +damage support kárya, és mind a 3nak ki van maxolva a harmadik skillje.
És két silver, 2-es elite rankon. Ezek mellett persze vannak még pár silver meg a broznosok, de velük nem foglalkozom.
Bornz karakterekre költeni szerintem felesleges, viszont alapból arra jók hogy a 75 ezret ki tudod velük farmolni egy gold pakkra. Én is így csináltam. Utána a goldos karival bírsz farmolni megint, aztán eldöntöd mit csinálsz, én vettem még egy gold pakkot. Így utólag talán nem volt olyan rossz döntés viszont a játék végefelé úgy tűnik hogy talán többre mész egy tápos elite 3-4-5ös silver karakterrel, mint egy goldossal, mert ugye hogy a goldost elite rankra emeld az ugye röcis egy kicsit olyan drága. (amennyiért egy rankot emelsz egy goldoson annyi kreditből 3-4et emelsz egy silveresen.)
A mostani chalenge-ből csak az ultolsó rész nincs meg ami a gold karaktert adja, de szerintem, nem is csinálom meg, egy részről, Doomsday ami feltétele lenne a chalange-nek meg sincs, más részről a fent említett dolgok miatt értelme sincs+1 gold kártyának.
-
5381
aktív tag
válasz
dejvid8 #8164 üzenetére
Szerintem ezek jó karakterek, ezekből én macskanőt nem fejleszteném. A 3 felső nekem is a szimpatikusabbak közé tartozott, őket sokáig húztam. A lila plusz jeleket nyugodtan rányomhatod a karakterekre, azok ingyenes fejlesztések, ilyeneket szokott dobni néha a játék. Ha haladni akarsz, akkor a gyengébb karakterekkel is nyomjad a kezdő pályákat újra, az erősebbekkel a nehezebbeket. Emiatt, ha elérhető a 2-es vagy a 3-as szintű power attack egy karakternél, akkor érdemes legalább egyet venni belőle, hagy töltődjön az is. Ha másért nem, akkor 2 egyes szintű támadásra is el lehet sütni
Amiért érdemes lehet a net, az a WBLogin
Itt 10 naponta kapsz egy új karaktert és 18E pénz, meg energiákat is. -
5381
aktív tag
válasz
dejvid8 #8158 üzenetére
Szerintem vétek kihagyni az 50%-os kedvezményt, de csak, ha tudsz belőle többet is venni. Akkor Elite rangot kap a karakter, sokkal erősebb lesz. Harley Quinn 2-es power attack-ját szerintem felesleges fejleszteni, az sorsolós támadás, az első és a 3. az jó, abba megéri befektetni.
A booster pakkok is véletlenszerű karaktert adnak azt hiszem + talán egy support kártyát. -
5381
aktív tag
válasz
dejvid8 #8154 üzenetére
Minden karakternek megvan az előnye. Például Nightwing fele sebzést kap, mint a többiek és el tudja venni az ellenfél energiáját is. Valamint elég gyors is. Harley Quinn is jó karakter, ha kellően felerősödött, az 1. power attack, ha jól emlékszem két részletben történik, akár két karaktert is tud sebezni, ha az elsőt kiüti vele.
Egyébként a lejátszott meccsek újrajátszhatóak, amiért megint kapsz pénzt és XP-t a fejlődéshez.
Szerintem amelyik szimpatikus, azt fejleszd. Nálam bronznál Flash, Harley Quinn, Deathstroke, Solomon Grundy vannak magasabb szinten, ezekkel messzire el lehet jutni.
Tudsz fejleszteni egyébként support kártyákkal és úgy is, hogy egy karakterből többet veszel. -
Chance
tag
válasz
dejvid8 #8154 üzenetére
A bronz karakterekre nem érdemes túl sokat költeni, gyűjtsd a pénzt ezüstre inkább. Hogy melyik karakterek az erősebbek, azt nem igazán tudom bronzon, de az életerejük/sebzésük kiindulásnak jó lehet. Én pl Green Arrowt meg Deathstroke-ot húztam egy ideig, de közel sem biztos, hogy ez a jó taktika. Ha bemégy a shop/characters menübe, ott meg tudod nézni, kik vannak, és mennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest