- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Ha elolvasod akár a PCSX fórumán az akkori hsz-eket, akkor láthatod, hogy igen sokunk volt képtelen jól beállítani az emut.
Amúgy, ha kipróbáltam minden lehetséges beállítást, akkor hogy nem sikerült normálisan beállítani? Esetleg úgy, hogy nem lehetett? Azóta valószínűleg sokat javult, de tartom, hogy az a videó kamu.
-
Zol77
aktív tag
Ferrari helyett yutubozhatna,és rájönne,hogy nem kell "erőmű" a gt4 hez.
Tipikus user error,aki elveszik a konfigban,és onnantól kezdve szar az emulátor.
A ppsspp play kommentjei is erről szólnak,hogy nem megy xy telefonon x játék,1 csillag.
Megnézem youtubeon ugyanazt a telefont,és játékot,és érdekes,az orosz az be tudja állítani,még videót is tesz fel a béllításokról,csak be kellene állítani ugyanazt,és játszani. De mint tudjuk,szar az emu, 1 pont.Viktor 77
már 7 éve se kellett erőmű, két mag,512mb vga : [link]
Ha meg 4-5 éves vieókat nézel,ott meg már 1080p, 60fps-be megy az emulátor.
De ezzel be is fejeztem,mert ezután valószinűleg az jön,hogy de a ps2 procija 300mhz,és akkor miért nem megy egy celeron 300-on az emulator -
Dilikutya
félisten
A videóban a felső sorban legalább 3 féle gyűjthető fizetőeszköz rémlik. Ebből versenyért kapjuk a pénzt, a többit meg néha-néha, viszont fejlesztésekhez előbb-utóbb kelleni fognak, meg ahhoz, hogy ne egy nap legyen egy fejlesztés. Ez kivétel nélkül minden ilyen játékban így van.
-
ADAM1337
nagyúr
Anno próbáltam még akkor gta3 volt nem volt SA kint, és ott a joy része 90fokban eltért, a jobb oldali és hát baromira irányíthatatlanná tette, meg touch és joy hybrid megoldással lehetett tolni.
Azért kérdezem de utána lesek, a tartó része mennyire jó ? a réginek elég necces volt. -
citkar
addikt
"Egyébként ez a tipikus magyar mentalitás, hogy mindent ingyen akarnak az emberek..."
Tipikus magyar mentalitás ez a tudatlan, negatív hozzáállás. Azért, mert te még nem hallottál olyan (ingyenes) játékról, ahol a pénztárcád nem tesz (nem tehet) erősebbé, még létezik.
Félreértés ne essék, tetszik a Clash Royal, csak vannak negatív oldalai, amit én jobban hangsúlyoztam.
-
citkar
addikt
Játszom olyannal (PC-n), ahol csak skineket és dizájner dolgokat lehet venni, ott nincs ilyen egyenlőtlenség. Tényleg nem láttál még olyat?
Ezeknél tényleg a taktika, a csapattársaid (ha vannak) az ügyesség számít, nem a pénztárca mérete.
Arra költöttem is keveset, erre nem fogok. -
citkar
addikt
Ha visszaolvasnál láthatnád említettem ezt is, ami ugyanúgy egyenlőtlenné teszi a játékot. Ezt magyarázhatod gazdasági okokkal, ők sem a szeretetszolgálat stb, de a lényegen nem változtat, szerintem egyenlőtlen így a játék.
#22615) Danny365:
Lehet csak nekem nincs szerencsém, hogy se Prince, se Witch, se kis sárkányom vagy ballonosom nincs, de hát ezért érzem egyenlőtlennek.
-
-
Kasya
nagyúr
+1
Tegye be alairasba, vagy logout cikkbe. Esetleg irjon rola itt velemenyt, mint masok, melynek kiegeszitese lehet a video. De igy onmagaban szvsz. onreklamozas.(#22548) air: nekem se jon be, de erre mar multkor is ravilagitottunk, ha jol emlekszem. Gondolom nem nekunk akarja csinalni (csak akkor megint jon a kerdes, hogy miert ide linkeli)
-
Saccco
nagyúr
Igen automata módon mindenhova belép, beállításokból bármikor módosítható.
(#22499) B********:
Nekem is csak tegnap jelent meg a lehetőség és állandóan hibát dobott. Ma reggel viszont sikerült módosítani.
Lehetséges, hogy még nem frissült a play játékok alkalmazás a telefonodon. -
-
-
maximilian4
addikt
Egy kérdésem lenne. Te játszottál valaha cs-vel rendesen? Ez az ész játéka, folyamatos kommunikáció, előre megbeszélt begyakorolt terv, egy jó csapat szükséges. Ez pont ebben más mint az összes többi. Nem arról szól h bemész azt lövöldözöl mint a bolond. Itt kapsz egy fejest neked annyi, 1 kis hiba és neked megint csak annyi és máris emberelőnyben az ellenfél. Megvannak helyek h hova kell dobni pl. füstgránátot, h az ellenfél ne lásson rád és pl. egy korridort képezve le tudd rakni a bombát. Játszani kell az idővel is, ha kivédekezed az időt és nem tudja az ellenfél lerakni a bombát nyersz.
Aki játszott normális mm-ben ezeket mind tudja és nem kell ehhez profinak lenni. De am még sorolhatnék ezernyi dolgot amitől az a játék más mint a többi és hiába lennének ugyanazok a pályák stb., nem lenne ugyanaz a játék.Egyébként meg a fligt simulator vagy a need for speed teljesen más játék. Azért az előbb leírt multiplayer és az általuk nyújtott multiplayer között igencsak nagy különbség van, össze se lehet hasonlítani. Valamint nem épül rá esport se stb.
-
maximilian4
addikt
Én dupla kala vagyok 1000 órával a hátam mögött. Remélem ezt valami viccnek szántad.
A cs tényleg egy professzionális esport. Hatalmas versenyekkel, arénákkal teli emberrel. Aki jó esportoló milliós fizetéssel, luxus házban (lásd NiP, ibuypower stb.).
Ezt a játékot normálisan monitor előtt (profi szinten már a képfrissítés is sokat számít), nagy asztalon (mivel alacsony egérérzékenységgel lehet pontosan és jól játszani), természetesen egérrel és billentyűzettel, fejhallgatóval lehet játszani. Persze ezt csak az érti aki játszik v játszott vele komolyabban. Ha androidra ki is jönne egy cs nevű valami, annak semmi köze nem lenne az eredeti játékhoz. -
Te nem érted őt.
A CS az egy professzionális játék, amit valahol furának tűnhet tapicskolva vagy gamepad-del játszva nyomni.
Szerintem is maradjon ilyen célra inkább csak a Modern Combat és a további hasonló, eleve mobilra tervezett fps-ek.Abban mondjuk igazat adok én is, hogy elfér a piacon és nem kötelező vele játszani.
-
maximilian4
addikt
Van ám. Eredeti ps1 sony controller. Már használtam a telóval ( ps1 controller -->ps1/usb átalakító-->otg kábel-->telefon). Kicsit hülyén néz ki igaz, de nagyjából működik. Mások blútuszos kontrollerrel nyomják, én kábelrengeteggel, átalakítóval.
Am közben eszembe jutott nekem is az emulator. Jár nekem a keksz? ^^ -
csadi0011
őstag
Miért off?
iOS-re még 7 dodó és ott is vannak iap-k. A címek alapján nem tűnnek szükségesnek a játékhoz.
Top In-App Purchases
Small Pack$1.99
Medium Pack$4.99
Tech Premium Pack$1.99
Large Pack$9.99
Tactical Analysis$0.99
Tech Collector$0.99
Huge Pack$19.99
Ultimate Pack$99.99
Gigantic Pack$49.99 -
Ver'alor
tag
Heló, én ilyen oldalnézetes kalandjátékokat ismerek:
The Silent Age
Valiant Hearts: The Great War (Full verzió)
This War of Mine (Tablet Only)
Nem tudom, hogy ilyenekre gondoltál-e, de remélem segítettem.
Ja, még ez is hasonló:
Machinarium -
Ver'alor
tag
Nem konkrétan a ps3 kontrollerét akartam lehúzni, ezért is írtam, hogy nem tudom, hogy mivel játszik, mert előfordulhat, hogy egy valami kínaival. Csak azt akartam mondani, hogy a 360 kontroller erre tökéletes, a ps3-ét nem ismerem, de mivel sony gyártmány gondolom megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Dolce Gusto
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged