- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Vartam, hogy nehezedni fog, illetve a teljes sztori szavak miatt par palyat ujra porgettem. Mikor elfogyott a turelmem, akkor kerestem ra Wikin es lattam, hogy mar a 90%-at kiporgettem a jateknak...
(#33449) Edge
Mondjuk annyi van benne, hogy a jatekot mondhatjuk ingyenesnek is. Visszafizetesi ido lejarta elott kiporgetheto -
Rigormortiis
veterán
Csak példának okáért a square 4-5 éve kiadott portjai gyakorlatilag mindenen elfutnak 4.4 fölött anélkül, hogy frissítve lettek volna.
A Jade Empire pedig Marshmallow-on jött ki, Nugáton még elment, aztán szia.
Nem egy filléres szar volt, ugyogy nyasgem Aspyr. Azt már fel sem hozom, hogy a Fahrenheit szintén nem működik, de az már Nugáton sem indult el. És szintén prémium árazású game volt.
3-4 ezres játékoknál joggal várnám el, hogy ne csak 1-2 android főverzión fusson el.
-
Rigormortiis
veterán
Én már DS-en végig toltam ezeket, legalábbis, amelyikek megjelentek. Tradicionális jrpg-k, felújított grafikával. A VIII a PS2 éra egyik, ha nem a legjobb jrog-je volt, és a többi is hasonló formulát követ. Körökre osztott harc, magával ragadó szereplők, érdekes, de aranyos sztori, hihetetlenül egységes művészi stílus jellemzi őket.
-
RetepNyaraB
veterán
Egyrészt végre elkezdenek címeket importálni mobilra, ami hurrá. Főleg ilyen klasszikusokat üdvözlünk.
Másfelől akárhogy polírozzák, ez egy ősi játék, ősi grafikával.
Nem vagyok benne biztos, hogy 4 rugó alapjáték, plusz ha jól látom csomó iap jellegű modul további ezresekért akkora buli. Mondom ezt persze úgy, hogy nem játszottam az eredeti játékkal, tehát semmiképp nem vagyok függő.Legvégül pedig:
"This game is optimized for tablets and not recommended for phones with screen sizes under 7 inches"
Wtf -
Johnny_vT
senior tag
Elsőre egyébként elindult (repülőgép üzemmódban volt, át tudtam ugrani a frissítést), de tiszta bug volt. Azóta sehogy se csinált semmit, csak kiírja, hogy updating
Hát akkor ez tényleg felejtős. Tavaly befürödtünk egy 10 colos kínai tablettel, ezt nincs kedvem most újra eljátszani. Inkább akkor marad a PC, csak jó lett volna, ha munka után nem még otthon is az asztal fölött görnyedek... Esetleg telefonon játszható minőségben valami hasonló történetorientált RPG-t tudtok ajánlani? (Máshol szóba jött a KotOR, amit baromira élveztem is.)
-
Johnny_vT
senior tag
Zsííír! Ez most meghozta a kedvem egy kis RPG-zéshez...
...amiről eszembe jutott, hogy a múltkor nehézségekbe ütközten, talán tudtok segíteni vagy ajánlani. Szóval van nekem egy Baldur's Gate 2-m (PC+Android is), amit már nagyon nagyon ki akarnék próbálni, de keveset vagyok otthon, így a PC kizárva. A telefonom kijelzője ehhez pici (Galaxy S8), megölné a beleélést, ezért letöltöttem asszony pajtás régi Galaxy Tab 2 7.0-jára (tehát sima 2, nem S2). Ott meg update közben folyton kifagy a játék, el se tudtam kezdeni.
Kérdésem két részből áll:
- Járt-e már így más is és ha igen, mi a megoldás?
- Tudtok ajánlani hasonló játékélményt nyújtó RPG-t, ami ezen a régebbi hardveren is elfut?
+1 Vagy vegyek egy 100-120 eurós kínai tabletet csak ilyesmi könnyű súlyú játékok miatt? -
janeszgol
félisten
Én fizetéskor fogom megvenni, októberben. Végre valami általam jónak vélt játék, és se reklám (bár ilyen áron elvárom ezt) és se IAP!!!!
Amióta elterjedt ez az IAP, azóta alig veszek meg valamit. Nyugi warezban sem töltöm le, nem foglalkozom vele. Egyszerűen úgy elmegyek emiatt a játékok mellett, mint aki se lát, se hall.Szerk.: na azt nem is olvastam. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, bár jobban szeretem, ha a játszós és olvasós eszközöm repülő módban van többet, mint anélkül.
-
-igu-
veterán
Pro szinten már oda és vissza is verem a mezőnyt quick racing módban, de ez az egy pálya kifog rajtam. Folyamatos nitro kell, ha egyet kihagyok, ugrik a köridő. Egyszer sikerült az első kört 22sec alá hoznom, meg is örültem magamnak, így a második kör első kanyarjában mentem is a falnak rögtön.
-
-
Soulfly842
addikt
Azért az szomorú, hogy hosszú idő alatt mindössze ennyi válasz érkezett... Profitorientált húzzunk mindenkiről le pénzt és non-stop legyél real-time már az egész stratégiai piac,s pengess minden pillanatért (holott nekem elég lenne a hetente egyszer egy kis klasszik offline stratégiai játék...). Kicsit sajnálom, hogy a Zed, vagy a régi klasszikusok mintája ellenére (warcraft, age of empires, strarcraft, stb...) el ku.... (durvult) a piac. hol vannak már a régi klasszikusok?
Pedig sokan inkább csak ilyen játékkal foglalkoznának.
-
törölt tag
Ezt megmagyaráznád? pár hónapja töltöttem le játékot MAGYAR csapattól ÉS SZÁNALMAS MÓDON csak angol nyelven volt,,,,, ismétlem magyar csapat!!
nekem ez fura nagyon sok játéknál a külföldi fejlesztő megoldja,hogy magyar legyen erre a magyar fejlesztő meg nem képes rá???
Bétaville nekem inkább az a fura, hogy ezt 1 androidra írt programtól elvárod.... szerintem a playen lévő pecás cuccok pont arra jók, hogy telón kicsit játszogathasson az ember.
-
Rigormortiis
veterán
A Planescape Torment gyakorlatilag egy interaktív könyv. De tagadhatatlanul zseniális.
Viszont, ahogy a Baldurs Gatek, ez is tabletre való. Én is sokat jatszottam velük telefonon, de k.rva kényelmetlen.
A fenti listához venném még a Shadowrun Returns és Daggerfall játékokat. Egy fokkal kellemesebb mobilon használni, mint az előzőeket, de a sztori, hangulat és grafika mind párját ritkító.
És ott a Banner Saga is. Mindenképp az elsővel kezd, hatalmas játék (viszont a második része nagyon szarul van optimalizálva, szenved alatta az s7e)!
-
icemad
nagyúr
Jah... A hello data valóban ilyen.
De úgy értelmeztem a leirtakat, hogy minden "korlátlan" csomag, valóban korlátlan. Na ez így nem igaz, szolgáltató függő.
A másik dolog, hogy a játékoknál érdemes beleszámolni az adatba a reklámvideókat is. Azzal már hamar összejön az 1 giga, még akkor is, ha az egyéb frissítéseket wifin végezzük. -
törölt tag
Nem értem minek több mint 3GB a tankosnak... (a konkurens tankos játékok amik nem viselik ezt a csilivili nevet, pár 100 megásak... )
Mindegy kipróbálni mindenképpen van helyem, de gameplay videók alapján a játékmenete hasonló lesz azokhoz a hajós játékokhoz amik már a playen vanak és csak pár100 mb-osak ha hízni kezd nem azzal játszom.
icemad ezt tudom 70-75% nál tovább nem szoktam pakolászni tehát marad még MB anno ezt már réges rég mondták nekem, hogy a PC-n is hely kell magának a Windowsnak is magyarul nem szabad csordultig pakolni . Elvileg van 6 gb-om szóval arra, hogy kipróbáljam a játékot mindenképpen elég, ha meg ez is egy elhízott kövér malac lesz mint a tankos, akkor játszom a telón, konkurens hajós játékkal.
Csak azt nem értem a Wargaming azt képzeli, hogy az embereknek GB hegyek állnak rendelkezésre a készüléken? Mert szerintem ha irreálisan sokat foglal el sokan meggondolják a telepítést.....
-
-
jonnyjoker01
veterán
-
Dilikutya
félisten
IAP-vel sem feltétlenül az. Egy idő után úgyis minden sok bizbaszba kerül, amiből nem tudsz eleget farmolni úgyse, csak pénzért, és a konkrétan pénzért vehető dolgok is lehetnek drágák. Most kezdem feladni a WC-n lazulós Angry Birds Transformers-t, mert a játékmenet annyira repetitív, 1-1 fejlesztés egy napig tart, az azt gyorsító bizbaszból meg az elég mennyiség sok ezer forint. Egy új robot kampányos akcióban szintén akciós AAA játék ára. És lássuk be, ezek a játékok nem érik meg egy minőségi PC játék pre-order CE árát...
-
icemad
nagyúr
Eddig csak helyi hálózaton játszottunk, ahhoz nem hiszem hogy kell dedikált szerver. Egy egyszerű példa: kisebbik fiam elkezd egy új világot. Ahhoz csatlakozom én is. Szépen haladunk, csinálunk házat, bányásszuk az anyagokat, stb. Elmentjük, kilépés. Ezután én már nem tudom folytatni, csak akkor ha a fiam is belép az ő telefonján. Szerintem az lenne a normális, ha a fiam kilép, akkor a világot elmenti mondjuk Google playen, és onnan én vissza tudom tölteni. Én is csinálok benne valamit, és kilépéskor megint elmenti. A fiam ha visszalép, akkor meg onnan folytatja.
Kicsit bonyolult így leírva, de remélem érthető. Ha erre tudsz megoldást, az még jobb.
-
Frod
addikt
Áhh értem!
Nem tudtam, hogy az Android-rendszer verzióján kívül szokott lenni bármilyen másik követelmény is. Akkor valószínű tényleg ez lesz.
Egyszer akarok 10 év után mobilos játékkal játszani akkor is ez van
Köszönöm akkor a választ mindkettőtöknek, akkor ez ennyi volt. -
Imre921
tag
Áhh... Mégis mire számíthatnék. Már eleve a játék címe is azt sejteti ne számítsunk semmi jóra
Amúgy már megoldottam. Beállítások/google/play játékok/play játékok profil törlése
Igaz így az összes létező savegamem ment a levesbe, de már le@rom.
Azt kivánom az ilyen fejlesztőknek hogy legyen 100 emeletes háza. De se lépcső, se lift ne legyen benne, és a görcs rángassa a földszinttől a 100adikig és vissza... Ja, kb..
-
-
törölt tag
Akkor se mindegy megint jönnekaz ész osztások itt a topikosoktól, holott ezt komolyabb informatikusoktól is hallottam, ha lehet ne engedjem, hogy 1 app ilyeneket csináljon, ennyi jogom vaN a véleményemhez az enyém ez, ez már sok 1 ilyen játéktól. Most eztgyűröm Highway Traffic Rider
teljesen jól leköt szerintem jó game. ui mielőtt szólnál azért írtam választ mert egyesek ismét kötekedni kezdtek.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest