- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Bicskás #29395 üzenetére
block breaker deluxe 2öt sokat toltam, annak volt pc és java verziója is. java-s telókon nyomtam ezerrel
A C64-es kedvencemnek nem ugrik be a neve, abban volt pályaszerkesztő is!! Csináltam is jópár pályát.
Az mekkora feature!
Na meg a legjobb: volt olyan pálya ahol nem egy ütőd volt hanem alul felül és oldalt is!
Elég volt időzíteni, de durva játékélmény volt!
Krakout volt talán! Na meg a zenéje... -
törölt tag
válasz
Bicskás #29326 üzenetére
Stickman Tennis
de ez a közelébe se ér a sega-snak viszont megy net nélkül is de ha nem bírod ki a reklámot felejtsd el itt is van.... engem nem zavar a SEGA teniszben sincs a játékban reklám, eddig pénzt kértek érte, én úgy vagyok vele,hogy nagyon jó játék azt a pár videót meg az előtérben vagy a cserénél megéri cserébe azért,hogy ingyenes mert ez szerintem a legszínvonalasabb tenisz a playen , egyébként meg meg tudod venni és nincs reklám, az elején meg is kérdezi, megveszed vagy játszol a reklámokkal támogatott free-vel. Ami zavar,hogy net függő de ez van offline-ba van focis játékom. -
-
törölt tag
válasz
Bicskás #27910 üzenetére
Én nem ismertem ezt a gamét, (kb csak az eredetiről hallottam) de valami brutál addiktív, egyszerű mint a faék de hihetetlenül jó játék így félnapi tapasztalat alapján.
Épp akartam kérdezni, van ennek vége?? Vagy az autókat a végtelenségig lehet fejleszteni?
Miket lehet eladni? Ezt nem tudtam, írnál bővebben a játékról? Sajnos nem tudok angolul, hiába írkálja ki mit kell csinálni, nyilván így az elején magamtól is rájöttem, meg nem csak ír mutogat is a játék, de ha leírnád, hogy miket lehet benne csinálni a taxizáson kívül az jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest