Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
Bréking nyúz. Mégse lett törölve semmi, csak a google play kreált magának 1 új profilt.
Sírok
Feladom. Akkor 'jáccomígy az igazságtalannal
-
Imre921
tag
Áhh... Mégis mire számíthatnék. Már eleve a játék címe is azt sejteti ne számítsunk semmi jóra
Amúgy már megoldottam. Beállítások/google/play játékok/play játékok profil törlése
Igaz így az összes létező savegamem ment a levesbe, de már le@rom.
Azt kivánom az ilyen fejlesztőknek hogy legyen 100 emeletes háza. De se lépcső, se lift ne legyen benne, és a görcs rángassa a földszinttől a 100adikig és vissza... Ja, kb..
-
Imre921
tag
válasz
Joccc07 #29940 üzenetére
Hát pedig de. Lépésről lépésre azt csináltam amit mondtál. Rendbe is volt minden, minden ott volt ahogy írtad, csak éppen ló@art nem ért az egész. Játékindításnál ugyanúgy downloading profile, és visszab@ssza a mentett állást...
Nekem az kéne h úgy nézzen ki a dolog mintha először indítanám a játékot, és 0ról menjen minden. De úgy látszik erre nincsen lehetőség csak ha fullra kipucolom a google play profilomat ami az összes játékmentést viszi.
Persze lehet meg lehet oldani, de az biztos h nem úgy ahogy leírtad. Injustice 2 esetében legalábbis nem működik.
Fölösleges trágárság törölve.
[ Módosította: philoxenia ]
-
Imre921
tag
válasz
Joccc07 #29938 üzenetére
Köszi szépen de már próbáltam. Ugyanúgy visszatölti a mentett állást
Maximum csinálok egy új google profilt, vagy a beállításokon belül törlöm a mentést(csak éppen vmelyik félkegyelmű úgy oldotta meg, hogy nehogy lehessen játékot választani, hanem az összes google playes játék profilját törli)
Ez van. Határán voltam az előbb h földhözb. szom a telefont, de drága mulatság lett volna(mate 9)
-
Imre921
tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogy lehet újrakezdeni, új profillal játékot.(Injustice 2 pl) Vagy még új profil sem kell, csak mit tegyek ha elölről szeretném kezdeni a játékot? Tudom láma kérdésnek hangzik, mégse volt a barátom most a google
A google play ugye automatikusan belépteti az embert minden alkalommal, és onnan folytatja ahol előzőleg abbahagyta. Hiába törli, meg telepíti újra az ember a játékot. Ez még önmagában nem is lenne probléma ugye, de mi van ha az ember újra szeretné kezdeni a játékot? Csak mert a játékon belül nincs ilyen lehetőség pl.
Próbáltam már sok mindent. Beállítások/tárhely/adatok törlése, de semmi ...
Szóval tudom hülye kérdés, de hogy lehet újrakezdeni játékot tiszta lappal?
(Injustice 2)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest