- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Wow, ez a leírás mindent visz
SAFETY NOTE: FAKE CLINICAL TRIALS HAVE PROVEN THAT 98% OF PLAYERS BECOME ADDICTED WITHIN THE FIRST HOUR. NOT SUITABLE FOR CHILDREN UNDER THE AGE OF 24. KEEP FAERIA INSTALLED ON ALL YOUR DEVICES AT ALL TIME IN CASE OF EMERGENCY. NOT SUITABLE FOR ADULTS ABOVE THE AGE OF 94.Jól látom, hogy 2018 óta nem volt frissítve?
-
Trk.Adam87
aktív tag
-
Kasya
nagyúr
-
-
Kár érte, hogy nem a Hitman Go felé mentek. Én eleve ezeket az AR játékokat elég veszélyesnek tartom. Anno, a Pokemon Go itthon is, akkor a fővárosban is tucatjával láttam olyan fiatalokat, akik a telefonba merülve közlekedtek mindenen át, akár kerékpároztak az út közepén stb.
-
Micsurin
nagyúr
720P-ben mediumon nevetve futott 30FPS-sel a laptopomon mióta rendbe tették a High is megvan.
Civ6 esetében teljesen indokolatlan a gépigény és eszközigény.
De jó, vegyük az ARK-ot. Még az is értelmezhetően fut mobilon és sokkal gyengébb mobilokon is mint az említett Civ6 listáján szereplők.
-
Maxtreme
addikt
persze, nem mindegy hogy az ember 5-6 colon nézi, vagy monitoron
Telón nagyon ütős
(ekkora kijelzőn ugye az élsimítás hiánya sem igazán tűnik fel pl)
Ellenben jó kérdés hogy akkor az áruházban fellelhető screenshotok hogy készültek ugye... Mert azok nagy képernyőn is jól néznek ki. -
Trk.Adam87
aktív tag
Lehet, ha elővenném újra a Crysist és Far Cry-t összehasonlítási céllal, akkor veled értenék egyet.
Igaz az én telefonomon ez a tech demo nem is fut megfelelően, csak szaggat.
Csúcskategóriás telefont én sem vennék ezért, még ha ki is adnának egy 10-20 órás játékidejű Single Playert belőle, akkor sem. Jelenleg nincs sok értelme játszás céljából középkategóriánál komolyabb telefont venni, mivel a legtöbb jónak mondható játék vagy valami 0 gépigényű indie cím vagy olyan 3d, ami simán elfut akadás mentesen középkategórián is, még ha nem is full max grafikán.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Telepítsd fel és meglátod, ezek a screenshotok közel sem adják vissza.
Az mondjuk igaz, hogy egy Crysis-nál nem sokkal szebb, ami 2007-2010 között a legszebb játéknak számított, de ha belegondoljunk a mai fps-ek sem sokkal szebbek a Crysisnál, egyedül a textúrák lettek élesebbek és néhány effekt valósághűbb. A modellek már akkoriban is elég kidolgozottak voltak ahhoz, hogy ne érezzünk komoly különbséget 10000 és 100000 polygon szám között. -
jonnyjoker01
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
Amíg a PC/konzol stúdiók/kiadók elállnak a mobil platformról azt mondom hogy nyugodtan csak másolgassanak mindenkit. Nem véletlenül híresek a copycat játékok, van rájuk igény bőven. Ha ezt nem látják akkor így jártak. (Most ez nem Diablonak szól specifikusan, jön az mobilra, hanem úgy átlag ehhez az ilyen-copy olyan-copy témához...)
-
fabokf
tag
kb. azóta telepítgetek külső forrásból/oldalról játék appokat, amióta a 3310-esemet lecseréltem az első korai érintőképernyős Nokiára...és annak már asszem 16 éve... na, ez idő alatt egyszer se sikerült összehoznom, hogy bármelyik aktuális telefonomat bármilyen reklámmal teleszemeteljék ... se telefonon át letöltve, se gépre letöltve, majd onnét átrakva
mondjuk erre kb. 3 vagy 4 bejáratott oldalam volt csak, amik nem dobáltak fel 10-12 reklámoldalt, amikor a Download now gombra kattintottam...sajna időközben szépen gazdát cseréltek, és már ezomarhaságok, meg nem mobilos témák kerültek a letöltések helyére... na de manapság már ott a QuoApp (meg ha az becsődölne, az APKPure
) az ilyesmire
-
tzsolesz
nagyúr
Van. Jó fejlődési mechanizmusa van. Minden cups pályán egyre jobb időket futni, a különböző járművekkel. Lehet szűrni local-ra, akkor csak a saját orszagod listáját látod. De barátokat is tudsz felvenni a friends szekcióba. Velük is nyomathatod a versenyt. Persze a ghost-jukkal.
Nagyon jó ez is benne. De ezen kívül van 11 kalandpálya ami eredetileg is a játék egyik fő alapköve. Különböző vadregènyes tajakon kell minel tovább eljutnod. Közben gyűlik a coin. Kurv@jó, mert a teljesség igénye nélkül van benne sima dimbes-dombos házakkal, van hegyvidékes, van erdei, van havas, varosi, vízalatti világos, sivatagos, bányás, gleccseres stb. Mind mind külön buktató elenekkel, sajatossàgokkal. Minden kalandpálya egyedi hangulatos zenével.
Vigyázat, a játék függőséget okoz. Mindenki csak saját felelősségere töltse le!!! -
Amur
addikt
Azt szinte totál kimaxoltam, az tényleg jó.
Akos: ami bejött endless runnerből:
Lara Croft Relic run, nálam első számú kedvenc a kategórában
Temple Run 2: a nagy "klasszikusa" a témának, innen egy kivételével minden acsit kiszedtem.
Blades of Brim: szerintem a legösszetettebb endless runner RPG beütéssel, petekkel. -
penge111
addikt
Sajna, én megragadtam az őskorban, csak egy galaxy ace 4 telefonom van. Szóval Ipadre veszem a jatekokat és ide is beirkalok, ha van androidos megfelelője. A lényeg IOsen semmi iapp nincs benne, 10 dodó a játék. jellemzően fizetősjátéknál nem nagyon szokott már iapp lenni
Androidon nem tudom mi a helyzet,de iosre néhány héten belül jön a Dead Cells is, bár nem tudom az mennyire lesz élvezetes kontrollernélkül. Aki ismeri elég kemény 2ds souls játék.
-
underdark
aktív tag
Nekem van egy játék
Football Manager Touch 2016, ezt 3 éve vettem meg
Ezt már nem adja be a kereső, a Sega játékai közül is eltűnt rá egy évre, én is ki voltam akadva, aztán vmiért nézegettem az áruház menüt és ott van a vásárlási előzmények a fióknál . Én onnan le tudom tölteni a mai napig
Egy próbát megér megnézni ott -
Rigormortiis
veterán
Hogy az anyjuk nem b.szta őket a falhoz kiskorukban...tényleg eltűntek.
Azért szólhatnának előtte, hogy töltsük le, mert többet nem lesz elérhető...
Komolyan...ez az android, mint játékos platform. Először jöttek az inkompatibilitási problemák Marshmallowwal, Nugáttal és Oreóval (leginkább a prémium játékokat érinti), mostanában meg az eltűnések.
Lassan érik a telefonváltás, és habár elvagyok a droiddal, de mivel szamomra a játék is fobtos tenyező, esélyes, hogy átnyergelek más platformra.
Nálam múltkor a Shadowrun Daggerfall eltűnése is kiverte a biztosítékot, mert imádtam, csak épp telófrissítgetés miatt töröltem, majd azzal szembesültem, hogy volt-nincs.
-
Narxis
nagyúr
Sokadik eset. Nem szabad venni drágáért játékot. Legutóbb a roller coaster classic-al volt kavarás de ott a kiadó volt balfék mert véletlen teljesen ingyenessé tette és onnan nincs visszaút Google szabályai szerint ezért újra feltették a fizetőset más csomagnévvel és új verziószámozással. Nem tudom, hogy ott a support segített-e valahogy megszerezni az új fizetőset azoknak akik megvették a korábbit.
-
janeszgol
félisten
Ezt utálom ebben. És akkor jönnek a cikkek, hogy mitől gamer telefon a gamer telefon. Hát attól, hogy vannak rá játékok. A Stramnél ha megvettem valamit és kiveszik az áruházból, attól még le tudom tölteni, mivel megvettem. Csak megvenni nem lehet.
Itt sajnos nem ez a helyzet. -
_stick_
őstag
Én egész sokáig eljutottam. Megcsináltam a napi kihívásokat, idővel fejlesztettem a hősöket stb... Én nem éreztem, hogy fizetni kéne a továbbjutásért. Egy-egy nehezebb pálya youtube-al megoldható. Nem mondom, hogy nem következhet be az a pont, ahol már kevés a sok játék és farm és tejelni "kell", de az a játék, amit sok heti játszás után hamarabb megunok, mint, hogy kényszerűségből kell fizetni a továbbhaladásért és emiatt törlöm, az nálam már nem P2W kategória.
Ezt csak azért írtam, hogy aki szereti ezt a stílus, nyugodtan szedje, mert szvsz. sokáig el lehet vele lenni ráköltés nélkül is. Jobb fajta kingdom copy.
-
Jumbozorz
senior tag
Igazad van részben, ha jól értelmeztem az olvasottakat. 2 óra van arra, hogy a google play-en keresztül "egyszerűen" visszakérjem a pénzt(ez tuti, hogy sikerül), majd a két óra elteltével 48 órám van, hogy a google-nek jelezzem, hogy kérem vissza a pénzt.(ez már a google-től függ, hogy megkapom, nem biztos) Utánna (azaz 2+48 óra után) írhatok a fejlesztőnek, de neki már joga van megtagadni a visszafizetést.
-
sto1911
veterán
https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?hl=en
Apps, games, & in-app purchases (including subscriptions)
Google does not give refunds for most Google Play purchases. However there are exceptions (see below.) You can also contact the developer directly. The developer can help with purchase issues, and can process refunds pursuant to its policies and applicable laws.Refund policy
Within 48 hours: You may be able to get a refund depending on the details of the purchase. Follow these instructions.
After 48 hours: Contact the developer to troubleshoot and find if you can get a refund. Developers have their own policies and legal requirements and may be able to give you a refund.
Note: You can only return an app or game for a refund once. If you buy it again you will not be able to get a refund. If a refund is issued you will lose access to the item. -
janeszgol
félisten
A Codexről azt olvastam, hogy elég nehéz játék. Van PC-re is, én oda vettem meg. De köszi az ajánlót.
Én nem direktben, hanem közvetve akarok ajánlani, hátha vlakai nem ismeri. A GameStarnak is van ajánlós rovata. Tessék. Természetesen minél régebbre megyünk vissza, anáál nagyobb az esélye, hogy olyan játékok szerepelnek a cikkben, mai már nincs a Playen. -
-
jonnyjoker01
veterán
Hmm érdekes, mix 2s-en most egyszerre fut az Asphalt 9 és a PUBG a háttérben
Amit én nem szeretek hogy úgy vannak megírva a játékok hogy háttérben nem is futnak igazán. Miután újra megnyitom memóriából reconnectel, újratölti a lobbyt vagy ilyesmi. A PUBG játék közben mintha elvesztené a netet, de ha gyorsan visszalépek a játékba akkor helyreáll és lehet folytatni. Asphalt 9 teljes egészében újra tölt ha 10 másodpercnél tovább van háttérben, Shadowgun Legends szintén reconnectel.
-
Trk.Adam87
aktív tag
-
Amur
addikt
4 év 3 Xiaomi után írom: van hogy 3-4 játék fut a háttérben, soha nem lőtte ki még egyiket sem.
(most redmi 5 plus van, itt sem találkoztam ilyennel. Gyári MIUI, nem piszkáltam semmit, igaz én minden energiatakarékos üzemódot kikapcsolok , még a fényerőt is feltolom, azért van az az aksi hogy dolgozon.
Ha lemerül feltöltöm. Ennyi)
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest