- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
tzsolesz #34518 üzenetére
Engem nagyon zavar a láda rendszer. A klasszikus 1-hez képest nem lehet coint farmolni mivel nagyon keveset adnak a pályák maguktól, így a ládákra vagyok hagyatkozva, azokra meg várni kell míg kinyílnak (vagy fizetni). A járműveket pedig nem lehet csak úgy megvenni coinért hanem ligában is fejlődni kell ami szerintem iszonyat lassú. 2 óra játék után 100%os nyerési rátával csak 2 új járművet tudnék unlockolni, de a coin nincs meg hozzájuk, az alap kocsi fejlesztése mellett nem marad coin.
Pay to progress allergiám miatt ezt kihagyom szerintem, pedig kár érte, nagyon tetszenek a 2-ben a pályák designjai.
-
Amur
addikt
válasz
tzsolesz #34503 üzenetére
mikor kijött kipróbáltam, hamar ráuntam..a régi feeling nem jött vissza..
más: mi most a legjobb autós endless "runner" régóta keresek valami igényes darabot de nem igazán találok.
Hátha más igen. Csak autós érdekel, más kategóriából már szinte minden endless runnerrel játszottam, de most direkt ilyet keresek.
Tudom ilyet tuti csak free to playben találok, de legalább addig tolom amíg a dollárfalba nem ütközök. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
tzsolesz #34107 üzenetére
Nagyon nehéz játék szerintem, oda kell figyelni a projectile típusokra, nyíl, kődarab, ilyesmik nem mennek "át" a falon, a bombadobálók és ezek a húsevő növények át tudnak köpdösni a fal felett
Nekem a 3-14 a maximum, a 3-15-ös végső bossfight egy hatalmas sárkánnyal van, na arra ki kell még találnom egy taktikát, hogy ne purcanjak ki az első 15 másodperc után
Te hogyan ölted meg Peaceliker?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged