Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keem1

veterán

Sziasztok srácok!
    Valószínűleg nem egyedüliként, de a PC-s FIFA élményét keresem. Letöltöttem a Fifa 18-at, de mivel ingyenes, tudtam hogy szar lesz. Az más kérdés, hogy rám akarja erőltetni a kijelzős vezérlést, holott van kontrollerem. Internetes, korlátozott sz@r, nem ezt szoktam meg PC-n az EA Games-től. :(

Olyan kellene, amit X.000 Ft-ért megvásárolok, és én döntöm el, miképp játszom (bajnokság, csak barátságos meccs, edzés, saját magam által gyártott bajnokság, satöbbi... mint PC-n). Régebbi verzió is jöhet. A GTA San Andreast megvásároltam, és pont ugyanaz a játékélmény, ami gépen is. Működik a kontroller is. És nem vagyok elvetemült, van Android TV boxom, úgyhogy 105 centin szoktam játszani, nem 5,5"-en.

Csak hogy teljes legyen a kép, amiért a lehangoltságom: Real Racing, The Sims, stb. mind-mind messze másabb, mint PC-n, valami érthetetlen ok miatt. Nem én irányítok, hanem a játék mondja meg, mit csináljak. Ráadásul tökéletes netkapcsolatnál is rengeteg ideig loadingol, meg kiírja, hogy a szerver nem érhető el. Ezek miatt nagyon elment a kedvem az ilyesmitől, pedig gépen régen nagyon sokat játszottam. Megvettem a legújabb címeket, és amíg bírta a gép aktuális teljesítménnyel, tökéletes volt minden. Most ugyanezt keresném Androidon is. Lehet hogy hiába?

Új hozzászólás Aktív témák