- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Lord Amper
üzenetére
Persze, akad ilyen is, meg több száz milliós beavatkozások, de ez az egyszerű halandó számára pont ugyanolyan, mint ha nem lenne. Vagy tán még rosszabb...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Na, egy kis orbánozás is még? Csak hogy teljes legyen a kör.

-
jonekk
csendes tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Milyenek miatt?
Olyanok miatt, akik nem hisznek el minden mondatot, ami elhangzik a CNN-en? 
-
jonekk
csendes tag
válasz
Synthwave
üzenetére
+1, de a legjobban az fáj, mikor egyszerre csinálják a kettőt. Erről az egész RAM cirkuszról most hullt le a lepel, felhúztak pár hatalmas vállalatot jelentős részben támaszkodva a fogyasztói piacra, most meg egy csapásra mindegyik hirtelen elhajítja ezt a szegmenst, mert most épp több della van az AI miatt a szerverben. Mi meg hallgassuk, hogy a CEO-k nyilatkozzák, hogy amúgy ez jó nekünk, fogyasztóknak...
Kihasználás és gaslighting...
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Igen, a gyógyszergyártás echte arról szól, hogy neked jó legyen.
Majd mesélj, milyen volt a szivárvány lábánál!

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Szerintem, ha nem abban a formában létezne a gyógyszeripar, amiben létezik, már régen meglenne. Tudod mennyi pénz van abban, ha ezeket a betegségeket nem meggyógyítod, csak valamennyire kezeled?
-
ttt1
őstag
Ma olvastam telexen egy cikket, hogy Fb-ra gyártják az idős bácsis videókat (napi 3-at) 30- 40 felhasználóval, ahol kérdezik az AI bácsit mi volt jó régen. Erre mocskos nagy igény van, emiatt halad előre a világ, emiatt kell mocskos sok memórua az adatközpontba, hogy más (és nem a pénzt vagy az ötletet sajnálom tőle) ilyen hülyeségekre költse a drága energiát és erőforrást. Te meg ezért nem tudsz ssd-t meg memóriát venni..
-
MLaca
őstag
akkor osszanak szét minden pc usernek 64 gb ramot a kért verzióból.
-
Soulles
aktív tag
"de a Micron célja világszerte a fogyasztók segítése"
Nekem is ezen akadt meg. A csókának akkora egós köd boríthatja az agyát, hogy nem esik le neki, azért ezen a szinten ekkora corporate BS már bőven kretén kategória. Fullba nyomja.Anyuka drága csuklik rendesen ugye?
-
"Segítünk kiszolgálni a fogyasztókat" = Hajlandóak vagyunk a notebook piacra valami lowcost oem sz.rt szállítani, örüljetek...
-
jonekk
csendes tag
Nézzék hülyének a nénikéjüket
"Segítünk kiszolgálni a fogyasztókat
$1000-os RAM kitekkel"
Kacag a májam."Iparági probléma" OK, de ti véletlen nem az iparág része vagytok? Ennek következtében ti nem ugyanúgy hozzájárultok a problémához, mint a többiek?
Jó azt értem, hogy nem fogtok nemet mondani a haszonra, mert az ellentmond mindennek, amit egy vállalat csinál a 21. században, de akkor egyszerűen csak süketelés ez az egész. Akkor már inkább mondjátok ki, hogy sz@rtok a fejünkre, legalább nem hazudnátok
-
E.Kaufmann
veterán
Ezek szerint mi már nem vagyunk fogyastók... Mi már az áru vagyunk?
-
Chp
őstag
Nettó bohóckodás.
-
Tin
veterán
De azért ha csődbe mentek, és egy kínai cég veszi át a helyeteket, én most már nem fogom bánni. Amit Trump alatt művelnek az amerikai hátterű cégek, az a legaljasabb és legmocskosabb biznisz. Eddig is kifordult a belem az amcsi "közösségi médiás" cégektől, de amit Altman csinált a mocskos húzásával a RAM piacon, és amire válaszul ugye a Micron az összes bőrt le fogja húzni az OpenAI versenytársairól, az gyomorforgató, főleg, hogy semmilyen jogi következménye nem lesz, hiszen Trump alatt mindent lehet.
(bocs, offba is raktam)
-
nofene
aktív tag
Ennyi arcborrel akar politikai palyara is lephetne...
-
csibe1
veterán
Akartam egy véleményt írni - az első nem lett volna szalonképes
-, de az előttem hozzászólók már nagyjából körvonalazták a véleményemet.

Akkor csak úgy finoman: ezt a szar dumát; éppen úgy kamuzik, mint Huang (Nvidia főnök), hogy milyen szép meg jó lesz mindenkinek; mert éjjáájjj nélkül nem is lehet élni, és ez azért kell.

-
mrzed
senior tag
"...Micron célja világszerte a fogyasztók segítése..."
khmmmm... igen... mi más is lehetne... -
xtremist
őstag
Ha leírnám most az őszinte véleményemet, lehet hogy ban lenne a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Crucial PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CP32G4DFRA32A Memoria!
- Hynix / Samsung 1x8GB DDR4
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év magyar bolti garival! -
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Olyanok miatt, akik nem hisznek el minden mondatot, ami elhangzik a CNN-en?