- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Netfone
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
kaciokos #50499 üzenetére
Android debloater
Gyomlálgattam vele egy kicsit, kár, hogy nem végleges. Van olyan ami végleges?
Illetve mit kellene visszakapcsolnom, hogy ha rádugom a számítógépre, lehessen választani "csak töltés" meg egyéb módok között? Nem létszükség, de sajnos kábelen gyorsabb mint wifin az adatok mozgatása...
Illetve egy beragadt fájlt hogy tudok törölni? Elvileg már törölve van, 0kb, de ott a fájl, sőt meg is tudom nézni. Pont egy ilyen wifis másolást megszakítva ragadhatott be. Töröltem a CX-et, a VLC-t, gépről is megpróbáltam, felülíratni mással, semmi. Most újra wifin próbálom a CX-el felülíratni hátha. Jobb ötlet?Nem akarta felülírni, lett mellette ugyan olyan névvel egy másik fájl, viszont az elsőnél is megjelent a méret. Kettőt együtt kiválasztva újra töröltem volna, összeadta a méreteket, de ugyanúgy ottmaradt.
-
kaciokos
őstag
Sziasztok, 3 Google fiók is fel van véve a telefonomra, honnan tudom, hogy melyik az elsődleges? Vagy ilyen már nincs is, és minden fiók egyenértékű?
-
CP111
aktív tag
válasz
mike1334 #50462 üzenetére
Ez akkor is elő szokott fordulni, ha lehallgatnak! Csak mondom....... És nem kell azzal jönni, hogy neked nincs semmi takargatni valód! Lehet tévesen vagy lehallgatva! Én pár óránként kikapcsolnám pár percre a telót....... Meg tudja zavarni a dolgokat a másik oldalon.....
-
zoltanz
nagyúr
Próbáltam két Redmi-t Usb-n összekötni (droid 9, 12). Nem sikerült meglátni másik fájlrendszerét. Kábel jó. Ez még gyekcipőben van.
3000 -ben talán olyan lesz mint egy x86-os pc. -
Dendytv
senior tag
Sziasztok, nem tudom jó helyen kérdem-e meg.
Jelezték nekem, hogy át kellenne nézem a telefonomat nincs-e rajta valamilyen kém szerű program, mert próbáltak belépni a bróker számlámra.
Esetleg milyen programot tudtok ajánlani, ami átkitatja a telefont. Redmi Note 12 pro 4g -
I02S3F
addikt
Sziasztok! Xiaomi Redmi Note 14em van. Rendszeresen futtatom a beépített Tisztító alkalmazását! Tulajdonképpen az mit csinál?
-
whited
addikt
Sziasztok
Van egy mi11u-m amit szerettem volna eladni a rejoynak de nem vették meg, mivel nyitva van a bootloader(én is így vettem)
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet vissza zárni, mert így nem veszik átKöszönöm
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm vásárolt egy Samsung Galaxy S25-öt.
Most egy droidos régi Huawei készüléket használ. Megkért, hogy valahogy költöztessem át az új telefonra.
Mi ennek a legkönnyebb, leggyorsabb módja? Nem szeretnék sok időt eltölteni vele, de nem tudtam neki nemet mondani a segítségre. -
emiki6
veterán
válasz
Magnat #50478 üzenetére
Szerintem gyula nem érti hogy működnek a li-ion akksik, csak tapasztalt valamit és kitalált egy hipotézist, ahelyet, hogy utánaolvasott volna.
tordaitibi valszeg azért nem folytatta a beszélgetés, mert azzal nincs mit kezdeni, ha valaki sületlenséget állít magabiztosan.
(Csak ezt nem illik leírni, én leírtam, bocsánat.
)
-
Magnat
veterán
válasz
svgyula #50468 üzenetére
Szia,
nem tudom milyen cucc lehet ami neked van, de ezeknek a celláknak a 3.6 volt az kb az 50%-os töltöttség szintje ... van egy ilyen töltőm:Lemerült cellák 2.8-3 volt között vannak, mutatja azt is, h mennyi tolt bele a cellába, soha nem tapasztaltam ilyet, amit írtál, h a töltő erőlködne ... persze valamivel lehet, h jobb az akkunak ha 3.6 voltnál már töltöd, de a fele kakaó akkor benne marad.
-
wrathchild
tag
Üdv! Én másik rendszert használok, de Feleségemnek egy Galaxy S24+ telója van. Ő nem igazán szokott belemerülni a szoftverfrissítések világába....
Kérdésem:
azzal, hogy automatikusan frissült a telefonja 14-ről Android 15 UI 7-re, nincsen semmilyen teendője, hogy kiaknázhassa az érdemi újdonságok használatát? Pl. a mesterséges intelligencia okozta (magyar nyelvű) újdonságokat+bármi mást.
Mert nekem úgy rémlik, azt olvastam: le lehet/kell tölteni Play áruházból ezt azt amazt, hogy használhassa az Android 15 bizonyos újdonságait!???.... Köszönöm! -
emiki6
veterán
Hejhó!
Samsung galaxy s10e. Utolsó jack-es galaxy s. Most váltottam róla, de még megvan. Felmerült, hogy ne tartsam e meg zenelejátszónak vezetékes füleshez.
Hagyjam rajta a stock ROM-ot vagy érdemes nézni valamit, ami erre specializált? Létezik e egyáltalán ilyen ROM? (Offline) tidal kell rá meg egy jó zenelejátszó (jelenleg a powerampot használom, az meg is van véve).
-
hhgygy
senior tag
Üdv!
Telefonköltöztetésről lenne szó. 2015-ös hozzászólást látok csak itt.
Konkrétan Poco F3 költözne Poco F6-ra.
Első körben ugye a Google Account elvileg mindent áttesz, de találtam egy kifejezetten Xiaomi megoldást is, a Mi Movert, ez állítólag mindent _is_ átmásol.
Az a kérdés, hogy elég-e az egyik, vagy ha mindkettő kell, akkor milyen sorrendben csináljam? Bocsánat, ha offtopik. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #50464 üzenetére
Szereztem pár ősz hajszálat, mert nem volt sikeres a AXP.OS telepítése, sajnos hibára futott a flash-all.bat:
Flashing Pack version b4s4-0.4-8048689 FAILED (remote: '(boot_a) No such partition') fastboot: error: Command failed
Mondom felrakom a stock ROM-ot, https://flash.android.com/ megtalálja a telefont, de nem adja fel a lehetőséget a visszaállításra.Mondom majd majd én felrakom, https://androidmtk.com/google-stock-rom innen, hát a fenti hiba jött fel megint, hiába kerestem rá megoldást, nem találtam.
Végül inkognitó módban a https://flash.android.com probléma nélkül visszarakta a gyári rendszert.
-
válasz
TIBIKE62 #50471 üzenetére
Ez inkább a topikjába való: Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Én ott kérdeznék. -
TIBIKE62
újonc
Sziasztok! Én még nem kaptam meg az új android frissítést az S 24 Ultrámra, amit áprilisban ígértek!
Ennyit csúszik? Más is van így? -
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok! Nem tudom, mennyire vág ide a téma, de a telefonom LCD kijelzője felvált magától a bal alsó sarokban egész csúnyán. Ezt leszámítva tökéletesen működik. Van valami tippetek erre, hogy vissza ragasszam? Redmi Note 12 pro 5G
-
svgyula
addikt
válasz
tordaitibi #50463 üzenetére
A problémát nem érted! Nem az a gond, hogy fel lehet-e tölteni pl 3V-ról egy aksit. A probléma azzal van, hogy sokkal több energia kell a feltöltéshez mint amennyit ki tudsz nyerni belőle. Erősen romlik a hatásfoka a bevitt energia javára! Egy példa volt egy powerbankom. Túlmerült. A 12V 10A-es akumlátor töltőt küldtem rá ~2óráig! Feltolta 3,7V-ra DE! Az aku töltő majdnem füstölt! Az aku pedig hideg volt! Számolj egy 5V 10000mA-es akut 2 óráig töltöttem 12V 10A árammal a minimális töltöttség eléréséhez! Azután az USB-n is vette a töltést és fel is lehetett tölteni a helyén is! Gazdaságos munka volt!
-
mike1334
veterán
válasz
tordaitibi #50466 üzenetére
Éjszaka meleg volt, mikor kikapcsolt..de tegnap este cserélték az akksit...
-
-
mike1334
veterán
-
grizlisandor
veterán
[A]dvanced [XP]erience [OS] ROM-ot ismeritek?
Android 13 és a további támogatás lehetősége mégis csak jobb, mint az utolsó Android 12.
Túl nagy népszerűségnek nem örvend XDA fórumbejegyzések alapján, talán Oneplus 7T Pro telefonnál vetette meg a lábát.
Úgy hirdeti magát, hogy vissza lehet zárni a BL-t. -
válasz
svgyula #50461 üzenetére
Hát ez nekem nagyon érdekes. Valami nem stimmel a voltoknál.
Én is javítgatok szerszámgép pakkokat, az a leggyilkosabb használat.
2,7-2,8 voltnál kapcsol le a bms ezekbe.
Valamint igazán releváns és minden nap látható kézzelfogható adataim vannak mivel hobbi szinten használok itthon egy liion akkus napelemes rendszert.
3,0 és 3,6V között van benne a kapacitása 40-42%-a.
Ezt nem kihasználni eléggé nagyvonalú lenne. -
mike1334
veterán
Köszi mindenkinek. Tegnap végül kapott új, gyári akksit, először jó is volt az üzenidő, aztán éjszaka újra kikapcsolt, és most durvábban, és azóta is merül rohamosan újra...
Ez alapján gyakorlatilag szinte azonnal lemerült, úgy hogy nek ment semmilyen app, se wifi, se semmi egyéb. Feltöltött 100%-ra, mire ezt leírtam már 91%....ilyenkor mi van? -
svgyula
addikt
válasz
tordaitibi #50460 üzenetére
Hát a fiam telókat csinál és amelyik 3,5-nél van azt már csak buta töltövel lehet megbikázni! A beépített töltésvezérlő már nem érzékel akumlátort! Ez van sokszor a lítiumos egyéb aksinál ahol több van. Elég ha 1db mélyebbre merül és kiköpi a "gyári" töltő annak ellenére, hogy mind külön-külön van töltve már hibát jelez és nem tölt! Mind lekapcsol 3,7V-nál! Nem engedik lejjebb merülni. De ugye ezek ilyen-olyan szerszám aksik! A telónál ezeknél lényegesen jobb töltésvezérlő van! Annak "elméletben" visítani kellene egy nagyfogyasztású alkalmazásnál! Persze a haldokló aksit az sem jelzi. A normálisabb egyszerűen lekapcsol és vége a dalnak, nem kínozza a használót napokig....
-
válasz
svgyula #50458 üzenetére
Gyula ne akassz hasba, a 3,6V az a névleges középértéke egy litium-ion (és egy litium-polimer) cellának.
Az újabbak megengedik 4,25 vagy a 4,3V maximális töltöttséget, így lesz reklámfogásként 3,65 helyett 3,7V a névleges középérték.
3-4,2 volt a működési tartomány, 2,7V alatt mélykisütöttnek tekinthető.
Ha mégis tévedek, és semmisnek kell tekintenem az eddigi összes tudásomat az akkumulátorokról akkor holnaptól elmegyek remetének egy barlangba. -
svgyula
addikt
válasz
tordaitibi #50456 üzenetére
Kicsit elírtad
3,666V az már a -10%... Hülyeséget ír az alkalmazás! Annál a probléma a hőmérséklet(ha azt képes helyesn kiolvasni?) 35,9c°!! Melegszik!
3,7 V a minimális töltöttség ez alatt nem is biztos, hogy érzékeli a töltés vezérlő. A 0-100% töltöttség feszültségben kifejezve 3,7-4,2V. Az összes ilyen aku sz@ságot én nem tenném fel a telefonomra! Konkrétan a saját telómon letiltottam(ADB) a gyári alkalmazást is! Nagyjából kaptam 1-1,5 plusz napot a használatban -
válasz
mike1334 #50452 üzenetére
Nem megy le deepsleep, mélyalvásba azaz valami állandóan ébren tartja.
Ha a képek egy ilyen éjszakai mindent kikapcsolva után készültek.Vagy, meg fog nyúvadni az akkuja.
Ha az Accubattery tényleg jól írja, az akku 3,66volton van, ez jó saccolással legalább 55-60% lenne és a fuel-gauge battery management meg csak 31%-ot ír ki ilyenkor.
Ez nagyon nem jó jel.Pontosan meg lehet ezt nézni, én hardveresen nézném, a szoftverekbe nem bízok ilyen eseben.
Kikapcsolásig használod majd kikapcsolva hagyod és egy usb-s vagy akármi mérési módszerrel meg kellene mérni mennyi megy az akkuba.
Ha az akku névlegesen pl. 4000mAh és csak 2000mAh ment bele, akkor csere.Más ötletem nincs.
Crok talán ad tanácsot ha olvassa hogy milyen segéd appokkal lehet megnézni pontosan, mi az amitól nem tud "lazítani" a telefon, nem tud mélyalvásba lemenni lezárt kijelzővel se 1 másodpercig sem mert ez is eléggé meríti az akkut.
-
Vertigo18
addikt
Köszönöm a válaszokat, ezek így elsőre elég bonyolultnak tűnnek ahhoz, hogy belevessem magamat.
NAS van itthon, azokat a fájlokat könnyedén el is érem bárhonnan. -
grizlisandor
veterán
válasz
mobilizmo #50449 üzenetére
Igazad van, nem véletlenül van kiszürkülve. Bár így rákeresve a dolgokra, néhány Pixel és OnePlus készülék
Akkor, megy vissza rá a gyári rendszer. Elvileg a https://flash.android.com/welcome oldalon egyszerűen menni fog.
-
mike1334
veterán
Sziasztok!
Adott egy Samsung A41 teló, amiben tegnap vmi megkattant. Baromi jó üzemidőket produkát eddig, de most merül mint a vörös október...éjszaka ki is kapcsolt, 36%-ról lemerült..wifi és minden egyeb kikapcsolva, mégis 7-8%-og merült óránként, de azóta még töb...mindezt kikapcsolt kijelzővel. Egyik pillanatról a másikra, semmi új app, se semmi. 3x indítottam újra..valami tipp? Nem cserélném még egy ideig...
Megnéztem appal is:
-
mobilizmo
addikt
válasz
grizlisandor #50446 üzenetére
Custom ROM-ra általában nem túl egészséges visszazárni a bootloadert, mert könnyen téglázhatod a telefont.
-
válasz
Vertigo18 #50447 üzenetére
Ez első körben nem program függvénye hanem hálózatfüggő.
Kívülről elérni a belső hálódat, ehhez fix IP, vagy dns szolgáltató kell, és a router megfelelő beállítása.
És egy mezei SMB megosztást én nem tennék ki így a világhálóra.
Nincs felesleges NAS nálad?Azzal faék egyszerűbb 100x mint csinálni egy normális fájlszervert otthonra Win alatt.
-
Vertigo18
addikt
Hallo!
Otthoni, megosztott Windows hálózatomon lévő fájlokat (0-24ben megy) szeretném elérni távolról, android eszközömről. Hogyan tudnám ezt kivitelezni, milyen programmal? -
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Adott egy Pixel 3a LineageOS ROM-on, aminek vissza kellene zárni a bootloader-jét, de nem megy sima fastboot paranccsal. Kutatom a netet, nézem az fejlesztői beállításokban ki van szürkülve az OEM feloldás kapcsoló, ezt kijavítani tényleg, csak a gyári beállítások visszaállítása után tudom zárni?
-
szaszlaci
addikt
Sziasztok!
Allegrón vásárolt, új Moto G34 telefon. Hogy az eredetileg 14-es Androidon csinálta-e ezt, nem tudom, nem vettem észre, hamar frissítettem 15-re.
Tehát azt csinálja, hogy bármivel játszok le hangot a saját hangszóróin, alacsony hangerőn változtatja a hangerejét. Itt egy videó, hogy érteni is lehessen, miről beszélek.
Az abszolút megszólaló hangrő a lényeg, és újrajátszva a hanganyagot mindig pontosan ott és úgy csinálja, mint előzőleg. Ha változtatok a hangerőn, akkor más részeknél csinálja, de újrajátszva akkor is ugyan úgy.
Mono módba kapcsolva, a balanszot állítva is csinálja mindkét hangszórón külön-külön.
Dolby Atmost állítgattam, letiltottam, nem változtat.
Bluetoothon és vezetékes fülesen nem csinálja. Telefonhívás közben nem tudom érdemben tesztelni.Találkozott valaki ilyesmivel? Mert én nem vagyok teljesen meggyőződve róla, hogy hardveres hiba, és ez szeretném megtudni. Attól függ, hogy visszaküldjem-e.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Adott egy samsung s24+ teló, usa függő, ott lett eladva kiderül az imei számból, sok oldal van ahol 5-10e ft-ért lehet függeteleníteni, viszont fog működni magyarországon? Imei szám alapján meg lehet nézni milyen frekvencián képes működni?
Köszi!
-
kiraly.andra
aktív tag
Ez egy új funkció, itt is írnak róla.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Melyik az az robot app, ami a legkevesebb akksit fogyasztja?
Azt szeretném, hogy ha elindul egy app, akkor egy másikat lőjön le. Pont a nagy fogyasztása mitt. -
-
csp01
tag
Nem tudom jó helyen, de kérdezném, hogy másnak is megváltozott az, hogy eddig, ha a google kidobott egy olyan találatot, ami mondjuk egy pdf fájl volt, akkor az letöltődött a telefonra, most meg csak simán megnyitja a böngészőben és nem is találok lehetőséget a letöltésre.
-
crok
Topikgazda
válasz
hohohohóó... #50438 üzenetére
A dolog ami irant erdeklodsz a forumon tiltott, ASZF-be utkozik (lasd fent a tema tudnivalokban (FRP)).
-
hohohohóó...
tag
Üdv,
Találtam kidobva egy régi, de jó állapotú Sony Xperia Z5 Premium telefont nemrég, gondoltam hasznosítom, de kéri az előző tulaj email-címét. Van rá megoldás, hagy haggyam a fenébe?
Nekem korábban egy idő után eltűntek a rég nem használt eszközeim a device listából. Megoldást jelenthet esetleg, ha kivárom? -
válasz
janakbacsi #50436 üzenetére
A feloldó kódot kéri.
A zsebedben elnyomódhatott, és a többszöri sikertelen próbálkozás miatt egyre hosszabb a két kódmegadási lehetőség közötti idő. -
janakbacsi
őstag
megbolondult a telefonom. reggel még semmi baja nem volt, most meg ezt írja ki. poco m6 pro a készülék típusa. nem lehet használni. valami 4 jegyű kódot kér. találkozott már valaki ilyennel?
-
ÖregMackó
tag
válasz
WhiteWalker #50434 üzenetére
Nekem sem megy poco m6 pro-n a Hyperos óta. Mivel rövid ideig volt rajta a HyperOS 1.x és gyorsan frissült 2.x-re nem tudom általánosa a HyperOS miatt nem megy, de még MIUI időszakból sok eltárolt görgetős weboldalam van elmentve...
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem tudom a kérdésem mennyire Android vagy inkább HyperOS specifikus, majd eldönti az admin hogy maradhat e.
Szóval adott egy Redmi Note 13pro+ készülék és ezen Android 15 HyperOS 2.x. verzió és a bajom , hogy ha készítek egy képernyő képet böngészőben akkor a "görgetés" funkció nem lehetséges, mintha inaktív lenne. Nagyobb magyar weboldalakon teszteltem (index , Nemzeti Sport, gamekapocs, HWSW)
Próbáltam Opera és Chrome böngészőben is , ugyanaz a probléma.
Viszont a Shein appnál működik a képernyő mentés után a "görgetés".Végül kicsit szinezzem a dolgot másik készüléken PocoF5 Android 14 HyperOS 1.x verzió alatt siman működik a "görgetés" funkció az említett weboldalak alatt.
Szóval ezt az anomáliát a HyperOS verzió különbség okozza , vagy az Android verzió differencia vagy mindkettő egyszerre?
Valamit
-
ktomcat
senior tag
Ez elvileg kiküszöbőlhető modulokkal, amennyiben az adott custom rom fejlesztője nem integrálja a friss pif-et/hozzá tartozó mókolásokat.
Redmi note 13 pro 5g esetében gond nélkül megy a revolut (igaz, volt egy hét amikor vissza kellett tegyek egy régebbi program verziót mert detektálta a custom romot = BlackIron), de aztán jött rom frissítés és ment tovább a friss app-al is.
Redmi Note 9 Pro-n teszteltem a beépített mókolás nélküli romot LineageOS ext-en, alapból elhasalt az integrity, de KSU Next, PIF Module, Zygisk Next, Zygisk Assistant, SUSFS modulokkal ott is életre kelt minden.
Aztán majd kiderül, hogy mi lesz májustól az integrityvel -
ktomcat
senior tag
Nem tudom hogy ez a milyen okostelefont vegyek topikba érdekes, vagy inkább itt (mivel android-ra vonatkozik), inkább ide küldöm:
Bootloader nyitást engedélyező/nem engedélyező gyártók listája -
mobilizmo
addikt
Ezt én is így gondolom, viszont nagyszerű custom ROM-ok vannak rá. És így már elég jó telefonok tudnak lenni, jóval olcsóbban.
Kérdés, hogy az a pár év mikor volt, mert mostanában (jópár éve), már arról szól minden leírás hogy ha zárod a bootloadert 99% hogy téglásítod a telefont. -
vacs
veterán
válasz
Viktor0610 #50429 üzenetére
Oneplus, Google Pixel és korábban HTC volt, amit simán vissza lehetett zárni.
Sőt, Lenovo Tab3 8Plus Tabletre ha jól emlékszem, akkor nyitni sem kellett, mert meg lehetett kerülni a bootloadert.A Xiaomi-t én telefon számba se veszem, rettenetes a miui-hyperos.
-
-
mobilizmo
addikt
válasz
gelbelex #50426 üzenetére
Csak a gyárit tudod visszazárni. Viszont még ez sem garancia mindenre. Amikor ez az egész mizéria kezdődött voltak bőven olyan telefonok (főleg kínaiak) akiknél háborítatlan gyári rendszernél sem voltak hajlandóak működni a háklisabb appok. Még az is képbe jöhet amúgy hogy előbb vagy utóbb úgy sem lesz jó neki egy rendszer ha elég régi.
-
whited
addikt
Sziasztok
Remélem jó helyre írok.
Poco F1, a dáp állandóan hibára fut a regisztrációnál már,ami tartok tőle attól van, hogy 10-es droid van rajta(miközben a ps-ban azt írja kompatibilis)
Éppen ezért azt szeretném kérdezni, hogy ha kapna egy pixel experience vagy más ROM-t, az segítene igaz?
Ajánlott a PE, ha felraknám az miben okozna hátrányt?
Banki fizetésben biztos nem, mert nfc-m az nincsKöszönöm
-
vacs
veterán
válasz
zsoltip #50422 üzenetére
Ingyenes alapszintű reklámblokkolás:
Telefon beállítások > WiFi és Internet > Privát DNS
Oda kell beírni: dns.adguard-dns.com
Forrás by Crok. -
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #50418 üzenetére
Azt mindenkepp kell. Azt nem uszod meg.
-
crok
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #50416 üzenetére
Az mar regen nem jo sajnos.. amugy adb-vel felkinlodhato (bypass low target SDK) de felesleges. Itt irtam ket modszert is az alairasra, az AppManager-el keszuleken is meg lehet csinalni az ujra alairast pikkpakk, az nem annyira bonyolult:
jobb fent menü gomb -> Settings -> APK Signing -> csinálsz kulcsot -> Scheme-t átállítod összes-re (de esetedben v3 és v4 szerintem jó lesz (android 9 és 11 felett)) majd ugyanígy a Settings-ben Installer -> Sign APK -> megkeresed egy file kezelőben az APK-t és megnyitod -> rákérdez a rendszer hogy mivel nyissa meg -> AppManager -> így aláírja és utána telepíti.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tordaitibi #50415 üzenetére
-
válasz
Viktor0610 #50414 üzenetére
Igaz. Halandónak amúgy általában elmegy a kedve az ilyentől amikor a 10. gugli találatot is elolvassa meg pár fórumon végigrágja magát.
Hacsak nem sport, meg se éri nemegyszer a belefektetett meló.Mondom én ezt úgy hogy nagyon le vagyok maradva mert 5- 6 évvel ezelőtt követtem el utoljára ilyeneket (meg sokkal cifrábbakat is), de azóta tuti hogy kb. 100x lettek csak nehezebbek ezek a mutatványok.
-
válasz
tordaitibi #50413 üzenetére
Nem írta, hogy faék egyszerű a művelet.
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #50411 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
válasz
WhiteWalker #50409 üzenetére
Van rá megoldás, az "aláírást" kell kicserélni az alkalmazásban.
-
WhiteWalker
nagyúr
Volt egy appom , ami automatikusan frissült a play áruházban, annak ellenére hogy ki volt kapcsolva az automatikus frissítés!
Most vissza raktam egy régebbi verziót , van valami app vagy megoldás hogy tényleg letiltsam az automatikus frissítést? Netán el se érje a play áruházat ez az app?? -
Magnat
veterán
válasz
Viktor0610 #50406 üzenetére
Köszi, azt tudod esetleg, h szla vagy vmi más vásárlást igazoló bizonylat kell hozzá?
-
vizimento
senior tag
Honor 200lite telefonon ha messengeren jön be hívás csak rezeg. A képernyő fekete marad, nem zenél. Mikor feloldom, akkor sem látom a főképernyőn a hívást, hogy felvehessem.
Ez rendszerhiba? Vagy beállítási?
A Messengerre a "Értesítések engedélyezése" bekapcsolva. a "diszkrét értesítés" kikapcsolva. Értesítés zárképernyőn és szalagon is bepipálva. -
-
Magnat
veterán
Üdv,
barátomék kislányának a tabletje itt van nálam, Samsung Tab A7. Factory reset kellene neki, a Google accountot tudták törölni, de a Samsung acc jelszava nincs meg és a hozzá tartozó email jelszava sem (más mailról lett regelve mint a Google acc).
A Samsung account is frp alá tartozik vagy miben más ez a helyzet mintha a Google fiók nem lenne törölve? Hogy lehet törölni a Samsung accountot?Köszi!
-
sambenez
addikt
Sziasztok!
Van egy Redmi note 12 pro 5G telefon, nem hajlandó a mesh eszközök között váltani. Már annyira gyenge a wifi jel, hogy nem ad internetet, de még nem szakad meg, viszont a telefon elkezdi a mobil netet használni.
Régen volt a wifi asszisztens, ott lehetett ez ellen tenni, de az android 14-ben már nincs benne.
Van valami ötletetek hogyan lehetne ezt megoldani? -
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Micro Four Thirds
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest