- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Téves. Törölni nem tudtam a hsz-t.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Okés, köszönöm szépen a válaszokat.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
(remélem, jó helyre írok...)
Régi Android 4 ill. Android 5 mobiltelefont, tabletet lehet upgrade-elni frissebb rendszerekre? Nem kell, hogy a legújabb legyen, de egy android 7 (vagy ilyesmi) fusson rajta.
Hogyan lehet kideríteni, hogy adott típusú készülékre a frissebb androidot rá lehet-e tenni?
Vagy nincs hátránya, ha marad a 4, ill 5-ös android a cuccon?Direkt általánosságban kérdezek telefon típusok nélkül, de ismertebb gyártókról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
A telefonommal készített és a rajta lévő fényképeket, videókat hogyan tudom feltölteni a google fiók "Fényképek" részlegébe? Pár fotót már feltöltöttem oda, szerintem manuálisan. De valahogy szinkronizálni szeretném. Vagyis nem szeretném a már ott lévőket megint feltölteni, na és persze amik nincsenek eddig ott, azokat feltölteni.
Manuálisan ki tudnám jelölgetni, de ahhoz végig kéne néznem, hogy melyek azok a képek, amik még nincsenek feltöltve, és eszerint kiválasztani.
Ehhez kérek segítséget, mit hol hogyan kell beállítani ehhez. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz tordaitibi #29312 üzenetére
Elolvastam a vesszőfutásod. Nem gyenge!
"loturo, vakondfutty, ludfing, lepkehaj"
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz tordaitibi #29312 üzenetére
Na fasza!
Köszi az infót. Akkor nem rölködöm. SD kártyát meg kiveszem inkább, nehogy szopacs legyen, hogy arra ír csomó dolgot.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok.
Okostelómon android 5.1 fut. A telefon saját belső tárhelye sdcard0 mappanéven érhető el. Beraktam a mikroSD kártyát, és innentől kezdve ez lett a sdcard0. A telefon belső tárhelye meg sdcard1. (Ha kiveszem a mikroSD kártyát , akkor visszaáll a régi "rend".)
Viszont így mindent a mikroSD kártyára ír, amit előtte a telefon memóriája sdcard0-ra. Ez meg nagyon nem tetszik nekem.
Meg lehet valahol adni, hogy a belső tárhely mindig sdcard0 maradjon és a cserélhető mem.kártya meg pl sdcard1 legyen?Jelen anomália miatt nem szívesen használnám a mikroSD kártyát. Tartok tőle, hogy nagy gebasz lehet belőle, főleg ha kiveszem a memkártyát.
A telefpn nincs rootolva , se piszkálva.
Légyszi segítsetek![ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Áttettem egy butatelefonból a SIM-kártyát egy okostelefonba. A telefonkönyv a SIM-kártyán 10 karaktert bír el.
Az okostelefonban gondolom, hogy az ékezetes karakterek miatt levágta a neveket. Sőt olyat is csinál, hogy ha szerkeszteni akarom az ékezetes nevet, rábökök a szerkesztésre, de nem írok át semmit, hanem leokézom, azaz marad úgy ahgoy volt.... ebben az esetben is azt írja, hogy túl hosszú a név. Holott ugyebár szerkesztés előtt még nem volt hosszú. Nem engedi ugyanúgy elmenteni. Nem lehet ezt kiküszöbölni? Mert a 10 karakter sem hosszú, de ha még az ékezetek miatt levág belőle pár karaktert, akkro lófütty.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S24 Plus 256/12GB Black.
- IPhone 14 Pro max 512GB gyári független 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4006
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest