- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Egész olcsó lett az év első kagylótelefonja
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz tordaitibi #49838 üzenetére
Ennyi adatot igen. Pár GB simán átmegy vezeték nélkül is.
-
Fall-N
veterán
válasz svgyula #49836 üzenetére
Nagy dolog ha a Microsoft valamit variál. Millió féle WiFi file transfer van, vagy FTP. Az összes fájlkezelő támogatja az FTP átvitelt, én nem is haszálnék kábelt. Teljesen felesleges.
De van sok más opció. Felhő tárhelyre feltöltés, amit bármilyen eszközzel hozzáférhető. Stb.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Bondix #49810 üzenetére
Sajnos eSIM képes órák nem nagyon vannak olcsóbban. Azért mondtam, hogy körül kell nézni, sokszor el lehet csípni őket 60-70ezer Ft körül. Samsung oldalán is van még akció.
Sajnos 20-30 körül sokszor csak a hívást jelzik, beszélni nem lehet rajtuk, vagy ha igen, akkor is kell BT kapcsolat a telefonnal és ilyenkor kvázi egy BT kihangosítóként működik az óra hangszórója. Ez meg nem opció, mióta le kell adni a telefont az iskolában.
Esetleg használtan ki lehet fogni Galaxy Watch 4 LTE-t. Általában 25-35ezer Ft körül mozog az áruk second hand.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Magnat #49585 üzenetére
Nekem sosem fordult elő, pedig 3 Android TV-s eszközöm van. A TV egy 2016-os Philips TV, ezen már elavult az Android 5.0. Van hozzá csatlakoztatva egy Mi Box S és egy Google Chromecast for Google TV. Utóbbi HDMi-CEC -en ketesutül van ls az sem kapcsolja be a TV-t sosem.
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz svgyula #48011 üzenetére
Köszi, nekem is hasonló a gondom. Hiába tud a Motorola 33W-ot, a töltőm meg egy hama 45W GaN, ezek szerint a kábel miatt tölt csak 15W-tal. Na veszek majd egy szabványos Type-C USB 3.0/3.1 kábelt. Jelenleg egy USAMS 100 W-os kábel van, de úgy látszik semmit sem jelent. Kijelző is van rajta, ami az aktuális töltési teljesítményt mutatja. AliExpressről vettem egy USB kábel tesztert ami Type-C-s, az mutat Wattot, Ampert és Voltot, akku kapacitást stb. Azzal le is csekkolom majd.
Vagy az is lehet, hogy jó lesz a gyári Motorola kábel amit adtak a telefon mellé. USB to Type-C és a fordítottja is van adapterben, így nem gond, hogy annak csak az egyik vége Type-C. Ki is próbálom majd. Ha azzal sem tölt többel, akkor tényleg veszek másik kábelt.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz joysefke #47918 üzenetére
Elég rosszul sikerült széria. Az első sorozatok ghost touch hibásak voltak, utána jöttek az alaplap hibásak, ott vált le valami chip. Voltak szenzor hibák is, mint nálam. Én megcsináltattam utána eladtam a francba. Egy évig hibamentes volt, akkor meg voltam elégedve vele.
-
Fall-N
veterán
válasz Mcrazy #47822 üzenetére
Sajnos a normális minőségű kábel drága, de egyszer megveszi az ember, akkor sok évig kiszolgál. Én a Hama 45W-os GaN töltőm mellé (Type-C) egy USAMS 100 W-ot is tudó kábelt vettem, ami mutatja a csatlakozó házán a kis OLED kijelzőn a pillanatnyi töltési teljesítményt. Robosztus és igényes kábel. [link] Én helyben vettem kicsit többért a MM-kban, de ha megrendeltem volna akkor a szállítási költséggel sem jött volna ki olcsóbban.
zeus_2k14: Felejtsd el, van itthon, egy silány minőségű vacak. Lásd a fentebb irt USAMS kábelt, létezik USB-A és Type-C véggel is [link] , ha a töltő még nem Type-C. Amit linkeltem, az mindkét végén Type-C, az újabb USB PD 3.0 szabvány miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Ricardo128 #47675 üzenetére
Persze, vegyél is gyorsan egy iPhone 15 Pro Max GigaPowert.
-
Fall-N
veterán
válasz tordaitibi #47609 üzenetére
Fel kell darabolni a videót 4 GB-os darabokra és megoldva. Ha nem kezeli az adott telefon az NTFS-t úgysincs más megoldás. Bár én már leszoktam a másolós korszakról. A legtöbb streamingre elő vagyok fizetve, ha nincs fent valami akkor csak azt töltöm le, de sokszor abból így is csak 720p (vagy nagy ritkán 1080p) HEVC H.264 vagy H.265 formátumban találni, ami bőven kisebb, mint 4 GB.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nem fog. Az alkalmazás beállításai között van fent egy három pöttyös menü, ott kell megadni a jogot a nem Playből származó alkalmzásnak. Ez is egy zseniális Android 13 biztonsági szogorítás. Nova 8 bétánál is meg kellett adni a jogot, hogy a dupla koppos lezárás működjön.
Amúgy igen, MIUI alatt a legalul van.
-
Fall-N
veterán
válasz WhiteWalker #47418 üzenetére
Vegyél a kezedbe egy olyan telefont, amin tiszta Android van, ég és föld a különbség. Én is használtam MIUI-t, EMUI-t, One UI-t (régi TouchWizt is), de köszönöm egyik sem kell. Be lehet állítani persze, hogy a sok fölösleges baromság ne működjön, de akkor meg minek vannak? Memória kezelő vackok már Android 4 óta kikoptak, a kínai gyártók mégis erőltetik. Ez az egész Biztonság alkalmazás úgy ahogy van egy bloatware. Na meg a sok fölösleges pótbeállítás, amit más telefonnál nem kell beállítani, hogy működjenek az alkalmazások normálisan.
Szubjektív, de nekem a kinézetük sem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz tordaitibi #47412 üzenetére
Motorola telefonom van, semmi hülyeség nincs rajta, tiszta Android. Az alkalmazás értesítéseket egyesével ki lehet kapcsolni alkalmazásonként már Android 8 óta. Ez más telefonon is így működik.
-
Fall-N
veterán
válasz svgyula #46620 üzenetére
Hát ez az USAMS kábel is jó vastag és merevebb, mint a régiek. Nézegettem a Hama GaN töltőt is, akkor lehet azért volt 9-12 ezer Ft (45W - 65 W)? Csak azért meglepő, mert az itthoni Samsung az elvileg nem gagyi minőségű, a 25 W-os. A Cellect 30 W-os meg elvileg ezeket tudja:
5V/3A (15 W), 9V/3A (27 W), 12V/2,5A (24W), 15V/2A (30W), 20V/1,5A (30 W).Arra is gondoltam, hogy a USAMS kábel kijelzése a pontatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nem tudom létezik-e töltő topik, kerestem de nem találtam.
Az mitől függ, hogy a telefon mennyi teljesítményt vesz fel töltés közben? Vettem pár hete egy Motorola G32-t és sajnos már nem kaptam töltőt hozzá a gyári dobozban (fuck Apple!). Elméletileg 30 W-os USB-C PD szabványt támogat, így vettem egy Cellex PD 30 W töltőt (Type-C PD 30 W és az USB-A része QC 3.0 18 W) mellé egy USAMS Type-C-Type-C kábelt, ami 100 W-ig bírja [link] és van rajta kijelző, ami mutatja, hogy mennyi a pillanatnyi töltési sebesség. E szerint eddig mindig 14 W-al tölti. Kipróbáltam az itthon lévő Samsung Type-C-s PD 25W-os töltőjével és szintén 14 W-al tölti. A kábel lehet a szűk keresztmetszet? Lehet laptophoz való inkább?
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #46552 üzenetére
Úgy tudom addig semmit nem jelenít meg, ameddig aktív (a kivételeken kívül persze). Legalábbis most a natúr Androidon így működik (Motorola g32, Android 12). Ki is próbáltam, ameddig nem kapcsolom ki a DND-t, addig nem jön semmilyen értesítés. Ahogy inaktív a DND, jönnek meg sorban az értesítések.
A Google Support is ezt írja:
A Ne zavarjanak mód segítségével elnémíthatja telefonját. Ez a mód elnémíthatja a hangokat, megakadályozhatja a rezgéseket, és kikapcsolhatja a vizuális jelzéseket. A letiltandó jelzéseket Ön választhatja ki.Fontos: Ön egyéni Android-verziót használ. Ha nem működnek Önnél ezek a lépések, forduljon az eszköz gyártójához.
Ez utóbbi amivel el tudják farkalni a gyártók, a különböző UI-kal: EMUI, MIUI, FosUI. Bár MIUI-n sosem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz WhiteWalker #46545 üzenetére
Ez a diszkrét marhaság nem sokat ér. Bármilyen Android alatt lehet alkalmazásonként levenni az értesítés hangját. Én a GMailnél szoktam, mert nem várok fontos e-mailt, a nem fontos levelek miatt meg nem akarom hallgatni, ahogy értesít a telefon. Elég ha látom az értesítési sávon, hogy jött valami.
Egyébként a kiindulási pont, az hogy hülye az Android. Nem az. Ezért van a Don't Disturbed mód. Ott lehet átengedni, ha valami fontos dolog azért mégis értesítsen.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Fall-N #46450 üzenetére
Tegnap frissült a Google Telefon és így néz ki lehet megoldotta a problémát. Úgy látszik a MIUI-Google-Android 13 hármas között volt a hiba. Ha visszagondolok, akkor csak néha a proximity szarakodott, de az is a kosz miatt, mert a Poco X3 Pro telfonnál az idióta mérnökök nem az előlapi üveg alá tették védett helyre, hanem a hangszórórács alatt van, ami koszgyűjtő. Remélem ezzel megoldódott a probléma. Mindenesetre a Speedtestet töröltem, ne kérdezgesse le a szenzorokat fölöslegesen. Az még rendben lenne ha megnyitáskor "nézne körül".
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Megcsináltam a fájlt, kimásoltam újra. [link]
Akkor marad sajnos a BL nyitás. Igaz mindegy, csak javuljon meg. Ha jól értelmezem, akkor BL-t nyitok, majd a telefonon fel tudom flash-elni a gyári recoveryval a persist.img-t, majd PC-vel BL visszazár.
Persze nem értek hozzá, lehet TWRP kell hozzá, mert a gyári recovery nem tudja, van egy sejtésem.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
LABD alól ha lekérdezem akkor a dumpsys sensorservice ezt dobja: [link]
Logcat Extreme fent van, megkapta a permissiont, figyelek vele, de eddig nem találtam semmi furcsát. Lehet tényleg a ROM telepítés során csesződött el.
Viszont ha nincs nyitott bootloaderem, se PC-m de az egész ROM-ot Mi Flash-el újraraknám, nem írná felül a /persist patríciót? Gondolom igen. A teljes ROM flash-t könnyebben meg tudnám oldani valami könyvtárban és nyitni se kéne emiatt a BL-t. De lehet BL nyitás lenne a kézenfekvő, akkor gondolom nem kéne újra belakni a rendszert. Ha jól sejtem, idegen PC-n is meg tudnám oldani, ha megkaptam a nyitási kódot a Xiaomitól.
Köszönöm az eddigi segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Milyen programmal lehetne monitorozni a telefont, hogy szoftveresen mi használja a szenzorokat? Ha ADB kell, nem baj, Wireless ADB-t meg tudom oldani (LABD).
Az a bajom a Poco X3 Pro telefonommal, hogy a MIUI 14, Android 13 óta ha hívnak akkor a firmware nem tudja utána kezelni a szenzorokat. Ilyenkor nem működik se a gyroszenzor, sem a proximity stb. Újraindítás után helyreáll rögtön. De nem értem mi okozhatja, mert ma például az utolsó hívás után megintcsak nem működött a dolog (Sensor Test programmal szoktam csekkolni), de pár óra múlva helyreállt magától.
Keresgettem a témában, valami persist.img újra flashelést írnak, de nem tudom az javít-e valamit. Gondolom akkor az OTA frissítés során csesződött el valami, legalább ha nem valami program okozza. Régen például a Tasker egyik hibás verziója némította el a média hangokat egy régi telefonomnál.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #46202 üzenetére
Ajajj, nem. Azt hittem a kerékpáros topikban van a böngésző.
-
Fall-N
veterán
válasz zeon.hu #46072 üzenetére
Nem, mert rengeteg informatikai kütyüt, régi telefont kellett eladnom, odaadnom, mert bár elavult, de nem romlott el. Van itthon egy Redmi 5 például és kutya baja nem lenne, ha az asszony nem töri be a kijelzőjét. Az akku biztos nem olyan jó már, de simán működik még. Van szintén egy törött kijelzős Huawei P Smart 2018 is. Ezt el is lopták, így le lett tiltva, de visszakerült és szintén működik SIM nélkül.
Szoftveresen köszönik szépen semmi bajuk. A Redmi 5 például megkapta a MIUI 11-et és nem lassult be tőle.
Anyósom még a mai napig Samsung A50s-t használ, pedig jópár éves. Az akkuja sem rossz még, így nem cseréli le még mindig. Ez sem lassult be.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Exelsior24 #46069 üzenetére
Nem kell összesküvés elméletet gyártani. A legtöbb ember megunja és két év után cserél így is úgyis telefont. Ilyenkor az előfizetés mellé kihozhat egy újat és adja el a régit. Az akku sem acélos már olyankor és nem foglakozik senki, hogy cseréltesse. Ezért sem kell a gyártónak ezen rugózni.
-
Fall-N
veterán
válasz supershape #45959 üzenetére
Nekem is eltűnt a dokkról a Messages, meg is lepődtem. Poco X3 Pro egyelőre MIUI 13/Android 12.
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #45778 üzenetére
Köszi, ez nekem sem működött régóta. Chrome:flags beállítás viszont nem kellett, elég volt a beállítások között kikapcsolni a hosszabb szövegre keresést.
-
Fall-N
veterán
válasz bivalyos #45433 üzenetére
Nem hinném. Egyébként sem lenne sok értelme, akkor már rendes Androidot lehet tenni PC-re. Android TV az TV-re van optimalizálva a távirányítós kezeléshez. Ha van billentyűzet+ egér, akkor holt fölösleges az Android TV, amúgy is jóval kevesebb alkalmazást támogat. Bár nincs is rá szükség.
-
Fall-N
veterán
válasz elmouse #45379 üzenetére
Itt nem a lemez a szűk keresztmetszet, hanem az hogy általában a boxok és a TV is a HDMi jelen keresztül "várja" az adatfolyamot. A lejátszó az lényegtelen, hogy asztali Blueray vagy valami PC, amire rá lenne kötve az USB3-as külső lejátszó. Onnan videokártyára HDMi kábellel a boxra, de akkor már ezzel az erővel mehet a TV-re is közvetlenül.
-
Fall-N
veterán
válasz tordaitibi #45013 üzenetére
Meg azért ne felejtsük el a fizetős alkalmazásokat sem. Warez nélkül aligha fog felmenni Google Play nélkül. Persze tudom ez nem mindenkinek számít. Én nem szivatnám magam Gapps nélkül. Vagy kell venni egy Apple telefont. Ott sincs Gapps.
-
Fall-N
veterán
válasz freeknight #44400 üzenetére
Sajnos a dev menü csak fejlesztőknek van tesztelni, nem az Android beállításhoz tartozik. Ezért sem jegyzi meg, nehogy úgy maradjon fölöslegesen. Persze ebben az esetben nem lenne felesleges.
Ezzel még nem is látok problémát, abba viszont igen, hogy nincs hozzá gyári alkalmazás, ahol ezt lehetne állítani. Megeröltethetné sok gyártó magát, hogy adjon ki mellé appot.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz szabi__memo #44200 üzenetére
Azért az sem mindegy mindegy, hogy a modem mennyit dolgozik a térerő miatt. Repülő üzemmódban mennyit merül?
-
Fall-N
veterán
válasz tordaitibi #44182 üzenetére
Mit neem értesz? Ha idegen találja meg a telefonod, legalább nem tud visszaélni az adataiddal. Régi telefonoknál sz okos korszak előtt, nem nagyon volt levédve. PIN kódos zárat simán vissza lehetett állítani az IMEI alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz tordaitibi #44180 üzenetére
A védelmet úgy értettem, hogy legalább nem férnek hozzá az adatokhoz. Bármi hack amivel kiütik az FRP-t adatvesztéssel jár.
-
Fall-N
veterán
válasz tordaitibi #44172 üzenetére
Azért egy átlag ember nem tudja feltörni és abból több van. Ha például valaki elveszti a telefonját és valaki megtalálja, akkor nem tudja használni. Mobilos boltba bevinni, hogy kiüssék, eléggé illegális és lehet a rendőröknek kellene utána az illetőnek magyarázkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz Somatom #44065 üzenetére
Nem kamu. Egy darab fő e-mail címnek kell lennie, amit tud az ember, hogy mi a jelszava. Anélkül bármi hiba van, nem tudsz sehová belépni. Nem lehet pusztán egy szolgáltatásra építeni, mert mi lenne ha szerverhiba van vagy megszűnik a szolgáltatás?
Én egyébként a SafeInCloudot használom, oda elég egy jelszó vagy PIN kód és be lehet lépni email nélkül. Felhő mentés van, így könnyen vissza lehet állítani. Natívan beépül az Android jelszókezelő helyére, csak be kell állítani. Az sem utolsó szempont, hogy bármilyen kitölthető mezőt meg tud jegyezni, így nem csak belépésre jó.
-
Fall-N
veterán
válasz CrazySouls #44052 üzenetére
Sajnos "normális", ilyen az OLED (ezért sem vagyok hajlandó venni soha). Működési elve miatt nem egyformán öregednek a pixelek, főleg a nagy kontrasztú részeken, meg ahol statikus részek vannak azaz nem frissül túl gyakran a kép, mint az értesítési sáv. Valaki észre sem veszi, én sajnos kiszúrom rögtön.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz tordaitibi #43987 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van. Ha nem olyan hosszú ideje van lemerülve, akkor töltőre dugva kell várni fél órát és utána fogja engedni az elektronika bekapcsolni a telefont. Ha fél óra múlva sem reagál akkor ment tönkre az akku.
-
Fall-N
veterán
válasz DeathAdder #43860 üzenetére
Tanulság: Mindig SD kártyán tároljuk adatokat, ha van rá lehetőség. Plusz rendszeres időközönként biztonsági mentés PC-re és felhő tárhelyre! Vagy lehet SSD, pendrive stb is
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz eclipse19 #43728 üzenetére
Évek óta használok Android TV-t és Philips TV-m van.
Az a probléma, hogy gyenge a hardver és kevés a RAM. Általában ezekben valami gyenge MediaTek SoC van. Nekem 2015-ös a TV-m, így nagyon elavult a hardver. Vettem hozzá egy Xiaomi Mi Box S-t és megoldva a probléma. A TV-n még Android TV 5.0 volt. Tavaly óta nem is engedett már be a Google fiókkal, így az okos TV része nem használható. Box S-sel meg van oldva a gond.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz Dumi86 #43423 üzenetére
Velem egyszer fordult ilyen elő. A Kimbino lifetime license é, amit visszakaptam pár nap múlva holott nem távolítottak el. Utána újra megvettem, azóta maradt rendesen a vásárlás. Azért sem értettem, mert IAP volt és elvileg ott nem jár vissza automatikusan, sőt külön kell kérni a fejlesztőt.
-
-
Fall-N
veterán
válasz tordaitibi #43020 üzenetére
Neked kevesek az igényeid. Nálam a 64 GB-ból 50 foglalt, így hogy a média az a 256 GB-os kártyán van. Ha nem lenne SD akkor el sem férnék.
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #42953 üzenetére
Igen lehetne, csak nekem az nem opció. Eleve PC-m sincs vagy 10+ éve.
-
Fall-N
veterán
válasz Digitalpimp #42898 üzenetére
Akku.
-
Fall-N
veterán
válasz szabi__memo #42883 üzenetére
A dontkill sem szentírás. A személyes tapasztalat is sokszor tud eltérő lenni. Legalábbis nem nagyon panaszkodnak rá a tulajdonosok. MIUI vagy EMUI szokott gondot okozni leginkább azoknak, akik nem ismerik a rendszert és nem tudják mit kell beállítani.
De régebben is írtam, hogy Android 8 óta úgyanúgy kivételi listára kell tenni a háttérben futó alkalmazásokat. Másrészt a fejlesztőnek is ki kell tenni egy állandó értesítést maximális prioritással + státuszbár ikon (lehet áttetsző is, azaz 0 alfa színterű). Akkor nem lövi ki az Android az alkalmazást.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Na igen, de nálam alap, hogy normális alkalmasokat használok csak, nem innen-onnan letöltött vackokat. Persze a fejlesztőknek is néha sikerül valamit elszúrni vagy ha teszterkedik az ember akkor belefut hibába a dolog, mégsem stabil. Például most alfa tesztben vagyok a Smart Launcher 6-tal. A mostani verzió meríti az akksit. Addig használom a Nova 7.42 bétát még nem jön ki rá javítás.
-
Fall-N
veterán
válasz szabi__memo #42876 üzenetére
Hogy értve? OnePlus sincs agyon módosítva. Persze az zárójeles dolog, hogy bármilyen telefonon be lehet állítani, hogy ne lőjön ki semmit a telefon, még MIUI-n is*. Persze ha elég a RAM, azt sokan elfelejtik, hogyha kevés de sok programnak kellene elfutnia a háttérben akkor az nem fog működni. Például 3 GB már nem nagyon elég, így persze hogy kilő a rendszer.
*Jelenleg egy Redmi Note 7 van 4/64-es kiszerelés és sosincs gond vele, minden fut a háttérben (SafeInCloud, Macrodroid stb.).
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz kiraly.andra #42871 üzenetére
Meg a Nokia, OnePlus, Realme, Oppo stb. A kevésbe módosított ROM-ok és az Android One, ami a legjobb. Azaz kevesebb az anomália velük.
-
Fall-N
veterán
válasz d3tox1c #42231 üzenetére
Ez így kevés infó. Mit akar letölteni? Nem valami frissítés szakadt félbe? Ameddig nem tölti le, amit kéne addig nem is fog tudni továbbmenni. A helyzetet súlyosbítja, hogy rossz a port, így PC-re sem tudod dugni, így egy teljes ROM újrahúzás sem menne, mint megoldás. Szerintem nem fogod tudni megoldani a szerelés nélkül. Nektek kell eldönteni, hogy megér-e annyit, bár szerintem egy port csere nem lehet olyan drága viszonylag, mintha vennél egy használt telefont az anyukádnak.
Illetve azt is írd le, hogy gyári ROM van rajta vagy valami főzött, ami akarna frissíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #72688384 #42226 üzenetére
Nem csak a kártya lehet a mérvadó. A lefedettség a fontosabb és az, hogy az adott torony milyen messze van és ha rá is lát a telefon mekkora a jelerősség. Értelemszerűen minél nagyobb az erősség annál kevesebb energia kell a modemnek a vételhez. És ebbe beleszólnak a földrajzi/domborzati tényezők, épületek az épületek szerkezetei mennyire árnyékolnak stb.
-
Fall-N
veterán
válasz Stauffenberg #41990 üzenetére
Csak azért írtam a több GB-ot, mert általában ez szokott lenni a kifogás a vezeték nélküli átvitelre. Egyébként egyetértek, nincs olyan helyzet amikor kábellel akarnék vacakolni. És igen szégyen az USB 2.0, de valamiért ezen kell spórolni, amikor már rég 2021-et írunk és az USB 2 már rég elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...