- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem egy kicsit bonyolultabb kérdésem lenne.
Van pár gagyi játék a telefonon ezt ha valahol várakozni kell szoktam időtöltésnek használni. Nyilván egyiknek sincs semmiféle engedély megadva. Tehát nincs tárhely, semmilyen hálózat, telefon, sms, stb. De itt jön a csavar ha van net akkor ezek bármelyike azonnal dobálja a reklámokat. Ha nincs net akkor nem! Tehát a reklám az a neten keresztül érkezik mivel ha nem így lenne akkor mindenféle hálózat nélkül is kellene, hogy feldobja! Ez ugye eddig nem félreérhető? Tehát akkor azok a beállítások amiben én megtiltom az ilyen olyan hozzáféréseket egy-egy alkalmazásnak csak egy placebó-> parasztvakítás!? Hiszen ahogy a telefon nethez jut azonnal ugrálnak fel a reklámok bármilyen tiltás van az adott alkalmazáson. Nagyjából hasonló mint az AA esetében bár a kolléga nem tudom net nélkül próbálta-e, hogy olyankor is erőszakoskodik a play áruház? Na akkor ez hogyan is működik? Tehát ha valóban nincs az egyes "játékoknak" engedélyük akkor nyilván valami figyeli a futtatásukat és beszúr közbe közbe reklámokat. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest