- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Indiában szeretnek TV-zni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem egy kicsit bonyolultabb kérdésem lenne.
Van pár gagyi játék a telefonon ezt ha valahol várakozni kell szoktam időtöltésnek használni. Nyilván egyiknek sincs semmiféle engedély megadva. Tehát nincs tárhely, semmilyen hálózat, telefon, sms, stb. De itt jön a csavar ha van net akkor ezek bármelyike azonnal dobálja a reklámokat. Ha nincs net akkor nem! Tehát a reklám az a neten keresztül érkezik mivel ha nem így lenne akkor mindenféle hálózat nélkül is kellene, hogy feldobja! Ez ugye eddig nem félreérhető? Tehát akkor azok a beállítások amiben én megtiltom az ilyen olyan hozzáféréseket egy-egy alkalmazásnak csak egy placebó-> parasztvakítás!? Hiszen ahogy a telefon nethez jut azonnal ugrálnak fel a reklámok bármilyen tiltás van az adott alkalmazáson. Nagyjából hasonló mint az AA esetében bár a kolléga nem tudom net nélkül próbálta-e, hogy olyankor is erőszakoskodik a play áruház? Na akkor ez hogyan is működik? Tehát ha valóban nincs az egyes "játékoknak" engedélyük akkor nyilván valami figyeli a futtatásukat és beszúr közbe közbe reklámokat. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- Vírusirtó topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest