Hirdetés
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Udv.
Eloszor is rakjunk tisztaba par dolgot.
Ezeket ha lefuttatod, megvaltozik a falj erteke? (Szavaidbol ugy vettem ki mar itt kezdodik a problema)su
chmod 777 /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq
echo "384000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freqHa nem tortenik semmi, akkor elso korben a root jogot kellene ellenorizni, hogy valoban megvan, megkapod, mas rootot igenylo parancsok lefutnak-e?
Ha a root rendben van, akkor egy busybox-ot kellene feltelepiteni, a marketen tucatszamra van busybox installer, valaszd ki melyik szimpatikus szamodra.
Utana ujra kellene probalni:
su
busybox chmod 777 /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq
busybox echo "384000" > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freqHa erre se hajlando atirodni a fajl (se nagyobb se kisebb ertekre!), akkor triplan ellenorizd hogy valoban rootolva van a keszuleked, es ha igen, akkor kernel szinten vannak "hard code"-olva az ertekek, es nincs mod megvaltoztatasukra sehogy se, azaz semmilyen userinit.sh meg /system/etc/init.d -be valo scriptelhelyezes se fog segiteni, csak kernelcsere. Sajnos a kinai csodaknal ez teljesen hetkoznapi jelenseg, hogy egy kernelnek nevezett takolmanyra rakjak ra a ROM-ot amin barmit is modositani lehetetlen (egyszer en is probalkoztam ilyennel, siekrult is, csak eppen kinyirtam a berendezest, recovery helyrerantotta szerencsemre), egyetlen egy javitasi mod a kernel csere.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest