- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
outdoor #133287 üzenetére
úgy emlékszem azon kívül semmi. de az annyira katasztrofális volt, hogy egyszerűen képtelen voltam használni. a fehér háttér kisüti a szemem, az összekuszált menük, a felismerhetetlen ikonok.... visszarakattam rá a kitkatot, de a! semmivel sem lett jobb, b/ egy hét alatt minden tiltás ellenére visszamászott rá a 6-os android (kitette g akkor figyelmeztetést, hogy óhatatlanul is hozzáért az ember. az meg se bezárni, se tiltani nem lehetett. naponta kétszer lett volna kedvem falhoz vágni, olcsóbbnak találtam, ha beteszem a fiókba és akkor vettem egy evolveo Q4-et (amiről már szintén írtam valahol egy félé oldalt, hogy miért szar, de annak a hibáinak 99%-a tervezői ostobaság)
a note 4-en jobb volt a kamera (sokkal) és a knox, meg az utolsó amin volt infra, meg sd kártya hely (az 5-ben nem volt). vettem hozzá Amerikából egy ghostek atomic vízhatlan tokot is pedig.
talán megoldás lehetne megrootolni és note 7-es romot tenni rá, azon van sötét téma. amennyire szertettem és jó telefonnak tartottam a note 3-at annyira gyűlöltem a 4-est. végül is utólag belátom, hogy kicsit túlreagáltan, végül is nem is a készülék dühített föl, hanem a mérhetetlen emberi ostobaság, amit a marketingesek fejlődés címszó alatt letolnak a torkunkon. tudod, amikor se pénzed, se ötleted fejleszteni, de muszáj mást eladni mint addig, akkor kicsit szétbarmolod, és eladod a változást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest