- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
Raqueia #21060 üzenetére
Végülis, az enyém is használható simán is. Első alkalommal kb. 4 perc míg jelet talál, de utána már gyorsabb. A pontossága viszont 6 műholddal is csak 20 m körüli.
Emiatt inkább a Bluetooth GPS-vevőt használom, amelynek szintén nem a legerősebb az antennája, de a pontossága 3 m körüli (!).
Abban viszont ellent kell mondanom neked, hogy az olcsó minősége rossz, a drágáé pedig jó.
Életem legjobb GPS-készüléke egy 40 dolláros, Windows CE-alapú, 500 MHz-es MStar Semiconductor CPU-val (http://www.mstarsemi.com/products_GPS.php) (beolvadt a MediaTek-be!) szerelt PNA. 10-20 mp alatt talál GPS-jelet, és jól tartja is. -
LámaZ
addikt
válasz
Raqueia #21044 üzenetére
Az 1-es hsz. egy szoftveres megoldást nyújt, itt pedig már hardveres beavatkozásra lenne szükség. Én már rég boncolgatom a témát (ld. pl. e körül is), és biztos lehet javítani a vétel minőségét, de sajnos nem vagyok profi a forrasztgatásokban, sem az antennák terén.
Az ökölszabály az, hogy minél nagyobb egy antenna, annál jobb, mert gyengébb jeleket is tud fogni. Ezért építenek a csillagászok egyre nagyobb és nagyobb teleszkópokat. Persze a forma sem mindegy, a hullámhosszok miatt, és itt nem irányított, hanem ún. körsugárzó/irányítatlan antenna kell, mert ugye a kütyüt ide-oda teszed-veszed és forgatod.
Amúgy meg nem is értem, és ezt már leírtam, hogy a gyártók miért nem használják ki jobban a hátlap belső részét. Fel lehetne osztani mobilhálózat, (az egyes SIM-eknek külön hely), Bluetooth, WLAN, GPS, RFID... szektorokra, és nagyobb antennával jobb lenne a vétel. -
KTU
addikt
válasz
Raqueia #20946 üzenetére
még nem fogtam a 997D-t, de majdnem vettem, vagyis a kiszemeltek közt volt, 1 ideig,
aztán az is szempont lett a választásnál, hogy kikapcsolt állapotban is látható legyen a home, vissza, opció "gombok",
ja és csak ez a 3 legyen, itt kiesett a V970,
most 1 ilyen "4 gombosat" használok de már 2 hónapja nem tudom megszokni
igaz a mellette lévő másik telefonom "3 gombos" meg az összes előtte. -
válasz
Raqueia #20182 üzenetére
Sajna nem következik egyenesen, hogy a root után az tkmdroidtool-szal tudsz menteni "csak simán" romot.
Szerencsés esetben igen, de vannak nem csak sima szerencsés esetek.
De mindenképpen az az első, hogy megpróbálod. Ha sikerül, akkor, ha nem akkor
és vissza ide a fórumra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Fotó állvány eladó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest