- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Kedves fórumtársak! Végre magam is tulajdonosává váltam egy kínai csodafonnak. Amoi n821. Tmallboxtol 02.19. rendeltem, 03.07.én kaptam kézbe. a boltról csak jot tudok mondani, kértem hozzá kijelzövédö fóliát a szilikon tok helyett, erre tettek bele hármat, meg a tokot is. a telefon eddig szuper. 4.1.1 android, magyar nincs rajta, de ez engem vajmi kevéssé zavar. rootolt a szoftver, minden mükszik, simeket jol kezeli, egyedul a gps áll még teszt elött. Azt jol gondolom, ha rootolt akkor az mtkdroidtoolssal azonnal tudok romot menteni? ezt biztonság kedvéért megtenném, bár nagyon romolgatni egyellöre nem érzek indíttatást, mivel minden pöpecül megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest