Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
Raqueia
üzenetére
Az 1-es hsz. egy szoftveres megoldást nyújt, itt pedig már hardveres beavatkozásra lenne szükség. Én már rég boncolgatom a témát (ld. pl. e körül is), és biztos lehet javítani a vétel minőségét, de sajnos nem vagyok profi a forrasztgatásokban, sem az antennák terén.
Az ökölszabály az, hogy minél nagyobb egy antenna, annál jobb, mert gyengébb jeleket is tud fogni. Ezért építenek a csillagászok egyre nagyobb és nagyobb teleszkópokat. Persze a forma sem mindegy, a hullámhosszok miatt, és itt nem irányított, hanem ún. körsugárzó/irányítatlan antenna kell, mert ugye a kütyüt ide-oda teszed-veszed és forgatod.
Amúgy meg nem is értem, és ezt már leírtam, hogy a gyártók miért nem használják ki jobban a hátlap belső részét. Fel lehetne osztani mobilhálózat, (az egyes SIM-eknek külön hely), Bluetooth, WLAN, GPS, RFID... szektorokra, és nagyobb antennával jobb lenne a vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest