- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! a teló saját topicjában nincs ötlete senkinek... Szóval adott egy Prestigio 5453 multiphone teló. Gyár rom,kínai rootal rootolva. Működik minden. Pár napja jön egy fw frissítés. Letölt,újraindít,két perc dolgozás,majd recovery hibára hivatkozva nem történik semmi. Azóta nem tudom bekapcsolni,csak a prestigio logóig jut a teló. Gépre kötve látja a gép,(ubuntu 14.04.1. Próbáltam windows 7-el is,ott viszont valami tipikus driver hiba volt,ott meg azért nem látta a gép.) de csatolni már nem tudja. Ergo nem érem el a telót. Kerestem gyári romot neten,sehol nincs. 4.4.2....... Ha lenne is gyári rom,hogy rakom fel flashtoolal ha nem látja a telót a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Óvodások homokozója
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5
- Béta iOS-t használók topikja
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest