- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
Dominó85 #91216 üzenetére
szerintem is jogos, a legjobb megoldás az lenne ha adnának teljes refundot és telót meg tudnám a segítséggel javítani, és meg is tartani, nincs kedvem még postaköltséget is fizetni plusz..
Mintha azt olvastam volna, hogy teljes refund jár, ha abszolút nem egyezik a leírással, ez meg pont olyan. És lehet arra is talán hivatkozni, hogy nem akarom visszaküldeni, mert nem szeretném ha hamisítványként lefoglalnák, és megbüntetnének ezért (és tényleg félek is tőle már). Mint utólag olvasgattam, van ilyen bőven, szerencse h legalább azt megúsztam.
Ha jól értem az ali-n múlik hogy dönt, mert a buyer protection ideje alatt a seller meg se kapja a pénzt, csak ha leokéztam h minden rendben van
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged