- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8.utas
tag
Sziasztok!
Megdöbbenve tapasztalom - most, hogy először szeretnék egy komolyabb telót komolyabb összegért komolyabb igényekkel -, hogy nem találok magamnak telefont.
Valószínűleg nem azért, mert túl sepciálisak az igényeim, hanem egyszerűen nem szerepel a leírások között az a tulajdonság, ami nekem fontos. De ahol megtalálom ott sajnos általában nem jó. Lehet direkt rejtegetik. Nem értem.
Ez kellene: 5''-5,7'' közötti, DSDA vagyis dual sim active telefon. Nyilván ezen felül még van pár kritérium, de első körben ezekkel nem terhelnék senkit. Kérem, ajánljatok nekem ilyeneket, aztán választok.
Amiket eddig néztem azok mind standby-osak, vagy valami egyéb miatt nem perfektek nekem.
1 hét (!) alatt ezeket találtam:
HTC Desire HD 700: problémák: 960*540 (kicsit kevés), Kapacitív TFT, Android 4.1.2
LG G3 Dual: drága, elvben hatalmas a felbontás (max fHD nekem elég) ezért lassú, nem annyira szép színű kijelző (Samu super amoled tetszene) > IPS.
Lenovo Vibe Z K910: szintén IPS halovány képe.Vagy győzzetek meg, vmelyik nagyon jó ezek közül.
Előre is kösz, 8.utas
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen monitort vegyek?
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest