- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
dethroner #84197 üzenetére
Ha fent vana szerver (tűzfalat állítsd be v kapcsold ki) az aperfben beállítod az ip-jét és elindítod... nagyon nem mélyedtem bele, h miért, de nekem udp módban működik csak ... kapsz egy értéket, h hány byteot vitt át, elosztod 10-zel (10 mp-et mér), szorzod 8-cal (bitre számolunk), utána osztod 1024*1024-gyel és meg is van, hány megabit fért át a hálón másodpercenként. Értelemszerűen ha a szerver nem a routeren van akkor kábelen érdemes csatlakoztatni és lehetőleg úgy, h a kábel gyorsabb legyen mint a wifi, mert a wifire vagyunk kíváncsiak, szóval az legyen a szűk keresztmetszet. Nekem tp-link 3600-am van, gyönyörűen látszik a difi a 2.4-es és az 5 ghz-s sáv között, utóbbival 110mb körül mérek Nexus 7-tel és LG G2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zyxel NAS326
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest