- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmex82
csendes tag
válasz
djmex82 #81884 üzenetére
THL 5000 Akku teszt! Elöljáróban annyit hogy a tesztet nem tesztprogramokkal csináltam,hanem saját felhasználás alapján 4 nap próbaüzem tapasztalataiból.Ehhez hozzátartozik az,hogy időm nagy részét(munkahely) olyan helyen töltöm ahol térerő hiányában folyamatos hálózatkeresés van mindkét sim kártyánál,ami extrém módon szívja az aksit.Csodát ne várjon senki,de azt meg kell jegyeznem,hogy az előző telóm(Vowney V5 2400-as aksival)8óra üzemidő után töltésre szorult!Lássuk a száraz tényeket.Az én esetemben az akku 30 óra után kért enni,de véleményem szerint optimális esetben (mobilnet,wifi,játék,youtube,zene,böngészés)40 órát kibír töltés nélkül,ami valljuk be nem rossz teljesítmény full hd-s kijelzőnél és 2 hálózat(osztrák-magyar)egyidejű használatánál.Ezzel a teljesítménnyel meg vagyok elégedve.A célom az volt,hogy ne kelljen töltőt hordani magammal.Ezt abszolút teljesítette a készülék.Nyilván aki ennél optimálisabb körülmények között használja,annak többet is elmegy egy töltéssel.Csak ajánlani tudom mindenkinek!Egyetlenegy negatívum az,hogy(bár az anyaghasználat kitűnő)kicsit csúszós a készülék.(egyszer már sikerült leejtenem)Ezt a hozzá adott silikon tok kompenzálja.Szerintem megéri az árát, annak aki komolyabb telefonban gondolkodik,annak megéri.Az ember mindig telhetetlen egy kicsit,jobban örültem volna ha mondjuk IP67 védettség is lenne,akkor valószínű,ugrálnék örömömben,de ezzel együtt azt mondom hogy a mostani lehető legjobb választás annak,aki kompromisszumok nélküli telefont szeretne magáévá tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest