Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Igazad van! távol álljon tőlem reklámot csinálni de én szinte csak onnan rendelek! Eddig soha egy centel sem vertek át! A kérdéseimre mindig válaszoltak és mindig rendkívül udvariasan! Az is igaz, hogy nagyon meg kell nézni kinek mi a profilja mert aki bugyit
árul és 1 típusú telefonnal bepróbálkozik occsón! az biztos befaragás! De attól aki szinte csak pl. telefont meg elektronikát forgalmaz az biztosan tud infót adni és ért is hozzá! Legalább is én így szoktam kezdeni kérdezek pár infót ha jól vizsgázik
akkor rendelek........
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest