- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli967
csendes tag
válasz
ktamas55 #614 üzenetére
Igen, létezik olyan, hogy a dual SIM es telefonnak 1 db IMEI száma van.
Nekem is van egy kínai A9100 (Galaxy S 2 klón) készülékem és annak is csak egy IMEI száma van. Én is csodálkoztam rajta. Viszont működik két különböző szolgáltató kártyájával is, és működik két ugyanazon szolgáltató kártyájával is. Mindkettőt kipróbáltam.Szia!
Köszi a választ,megnyugtattál.
ZTE U960-at rendeltem meg.Bő két hét alatt meg is jött.Még nem volt időm átvenni.Ha majd a kezemben lesz írogatok róla valamit.Androidban nagyon kezdő vagyok.Ahhoz nem is igazán értek,majd beletanulok.
Üdv.:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest