- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
Én egyszer egy telefon cseréje után hasonlóan jártam a hívószám kijelzéssel....A régi telefonban volt lehetőség engedélyezni vagy tiltani a hívószám kijelzést, míg az újban nem nem és nem is jelent meg a hívószám. Akkor az ügyfélszolgálat felhívása oldotta meg a problémát, engedélyezték újra a hívószám megjelenését....Itthon mennyi "sarcot "kértek még?
Mi van a nem fogadott hívásokkal? Arról indítja amiről érkezett vagy az elsődleges sim-ről? -
cossie023
csendes tag
Szia!
Egy ideje dupla simes telókat nyúzok magam is. Végigjártam a Samu D880, B5702, C6712 vonalat. Most ez utóbbi még az aktuális modell. De egyre inkább kacsingatok az android világával. Karácsonyra szüleimnek vettünk egy androidos tabletet és tetszik, ahogy személyre szabható. Elvileg a Samsungra is lehetne rakni widget-et, csakhogy ez a Star2 Duos eléggé elhanyagolt és pl nincs rá normális naptár widget. No meg néha jól jönne a rendes szótár is, esetleg nagy ritkán GPS. ez már bőven feszegeti a Samu korlátait. Ahhoz már szoktatom magam, hogy elfelejthetem az 5-6 napos készenlétet, de ez legyen a legnagyobb probléma!
Ugyanakkor jó volt olvasni, hogy nem csak bennem fogalmazódott meg, hogy adott nevet egy adott kártyához rendeljek és így használjam ki a két kártya lehetőségeit. Viszont bárhogy is várakozok egy normális androidos Samura, csak nem akar megérkezni. Ez a ZTE viszont eléggé meggyőző!!
Engem elsősorban a két kártyás működése érdekelne. Mennyire szabható személyre, van-e alapértelmezett kártya, amiről a hívásindítás megy vagy minden kimenő eseménynél választani kell? Lehet-e beállítani egy számot alapértelmezésben melyik kártyáról hívjon? Meddig bírja az akksi? 2 napot azért kibír vagy felejtsem el, hogy estére ne kellene töltőre rakni? mennyire tiszta a hang beszéd közben? nincsenek fals mellékzajok néha?Köszi a választ előre is várjuk, hogy elmesélt miket tapasztaltál a telóval!
Üdv: cossie
-
ktamas55
tag
Igen, létezik olyan, hogy a dual SIM es telefonnak 1 db IMEI száma van.
Nekem is van egy kínai A9100 (Galaxy S 2 klón) készülékem és annak is csak egy IMEI száma van. Én is csodálkoztam rajta. Viszont működik két különböző szolgáltató kártyájával is, és működik két ugyanazon szolgáltató kártyájával is. Mindkettőt kipróbáltam.
Amit viszont észrevettem, az a következő.
Hívni tudják mindkét kártyámat, és viszont csak a készüléken lévő eredeti tárcsázó programmal tudok hívás kezdeményezésekor indító kártyát választani.
Ha feltelepítek egy másik tárcsázó programot, akkor a bejövő hívások jönnek mindkét kártyára, én viszont csak az alapértelmezett kártyával kezdhetek hívást.
Ennek vajon mi lehet az oka? Feloldható valhogy ez a dilemma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest