- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
"A felesleges méretnövekedés nem gond, van elég helye a rendszernek, de ha ez probléma lenne akkor deodexelni lehet a ROM-ot amit én meg is tettem. Erre is a jBartot használtam."
Őőő... mielőtt valakinek ebből a mondatból az jönne át, hogy a deodexelés csökkenti az alkalmazások méretét... Hát én nem kötnék erre fogadásokat. Sőt...
"Magyarításról volt szó, nem tudom minek kevered ide a CWM portolást."
Történetesen azért, mert bajosan rakod fel a magyarított romot nélküle... No nem mintha nem lehetne visszacsomagolni flashtool kompatibilisre, de az nem lesz éppen 5 perces folyamat.
cappa72 ezekre a modellekre még meg tudta oldani szerencsére a recovery-t, ám van ahová forráskódok nélkül nem lehet megcsinálni... és te magad írod a lényeget: "Kernel forrás meg tudod te is jól mikor lesz..." Pont ennyire esélyes a recovery forrás kiadása is bizonyos modellekre.,,,
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vicces képek
- Epson nyomtatók
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Honda topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest