- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Thrawn #57235 üzenetére
"A felesleges méretnövekedés nem gond, van elég helye a rendszernek, de ha ez probléma lenne akkor deodexelni lehet a ROM-ot amit én meg is tettem. Erre is a jBartot használtam."
Őőő... mielőtt valakinek ebből a mondatból az jönne át, hogy a deodexelés csökkenti az alkalmazások méretét... Hát én nem kötnék erre fogadásokat. Sőt...
"Magyarításról volt szó, nem tudom minek kevered ide a CWM portolást."
Történetesen azért, mert bajosan rakod fel a magyarított romot nélküle... No nem mintha nem lehetne visszacsomagolni flashtool kompatibilisre, de az nem lesz éppen 5 perces folyamat.
cappa72 ezekre a modellekre még meg tudta oldani szerencsére a recovery-t, ám van ahová forráskódok nélkül nem lehet megcsinálni... és te magad írod a lényeget: "Kernel forrás meg tudod te is jól mikor lesz..." Pont ennyire esélyes a recovery forrás kiadása is bizonyos modellekre.,,,
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest