Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #55760 üzenetére
Első gond az, hogy a MIUIban egyenlőre nem lehet default SIMet választani. MTK SOCnál úgy van megoldva, hogy először azt a SIMet kell betenni amit hívásra alapértelmezettként akarsz használni, boot, kikapcs SIM2 be, boot. Ez generált egy olyan problémát, hogy nem volt 3G(csak EDGE), viszont ez is orvosolható volt. Ha érdekel nézz be a Hongmi fórumra, ott leírtam linkeltem. Hozzátartozik a dologhoz, ami a legfontosabb, és legnagyobb királyság a Xiaomi telóknál, a fórum. Beírtam a problémámat és mind a kettőt fél órán belül megoldották, nagyon korrekten. Ezen kívül semmi gondom nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest