- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
tboy93 #52755 üzenetére
Nem ejtettem le, nagyon vigyázok rá. És tudtommal eddig sem működött. Elejétől fogva ilyen. Visszatettem rá a gyári romját, de azzal is csinálja. Ami fura hogy nagyon rapszodikusan jön elő a dolog. Semmi rendszer nincs benne, van hogy egymás után 5 alkalommal jó, majd 6.-ik alkalommal eldobja a térerőt (a BT kapcsolat sosem szakad meg.)
kgymac:
Igazából azt nem tudom hogy kér-e pint-t mert nekem az ki van kapcsolva... De majd visszakapcsolom és megpróbálom úgy. Sajnos más BT cuccal nem tudom kipróbálni, csak ez a Parrot van. Még a közelemben sincs senki akinek lenne valami más típusú handsfree. De a Parrot szerintem tuti jó mert az UMI előtt már volt használva legalább 3 féle másik telefonnal és sosem fordult ez elő.
Mi lenne ha lecserélném benne a BT apk-t, mondjuk belehegeszteném egy másik 4.2.1-ből, vagy esetleg egy régebbi, mondjuk 4.1-ből? Hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest