- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
Hmm. Ez a 4.4 egyre érdekesebbnek tűnik... Először jött ez a memória optimalizálási dolog, hogy már 512MB RAM is bőven jó neki, erre most még EZ is.
Ha tényleg csak annyi kell neki, hogy több helyet fognak az app-ok, akkor nosza. (Végülis a háttértár duplázása nem hiszem, hogy több áramot fogyasztana, mint a SOC teljesítményének a duplázása, vagy súlyban a nagyobb akku...)
Hiába no, mindig mondtam, hogy optimalizálni kellene! A Win alatti dolgok is eléggé röhejesek: aki most tesz össze gamer gépet, 8 GB alatt ne is tervezzen ram-ot venni. Ugye-ugye, annó Bill Boy bátyánk tette a kijelentéseit a PC memóriája kapcsán... Kissé benézte az esetet.
(Pl. nézzen meg bárki egy Firefox-ot Win alatt, vagy Linux alatt. Én dobtam egy hátast!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest