Hirdetés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Cyborg #31096 üzenetére
Na majd 2 hónap, cirka 10.000 hozzászólás, megannyi agyalás, és álmatlan éjszaka után végre ma megrendeltem a Huawei Honor 2 telefont
Skype-on még adtak külön egy 5Dolláros kuponkódot (akit érdekel:b452c2de3e , hátha jó másra is)A fizikai korlát volt az első szempont(majd vaku, minél nagyobb akksi, és lehetőleg minden működjön), és a P770 volt a kiszemelt, de rábeszéltetek a 4magosokra, így lett a G4, és az S750 a következő célpont. A nagyobb akksi miatt, és a szebb kijelző miatt sokáig a G4 volt a befutó, de aztán kiderült, hogy nem tudja a 3G-t 900-on, és a GPS is bajos, így ismét új irányt vett az életem.
Mivel nem sok ilyen telefon van piacon, nem volt nehéz a döntés, így lett a Honor 2.Kompromisszum mentes kínai telefon tényleg nem létezik, de remélem ezzel kötöttem a legkevesebbet, kisebb akksi, és csak 1 simes, de a sim nekem nem gond.
A paypal konverzióhoz még annyit, hogy a telefon ára:
Paypallal fizetve: 59.500HUF
Banki árfolyamon fizetve: 56.500HUFNem volt egyszerű szülés, és a telefon se olcsó, de végre megkönnyebültem!
...amit most érzek, az végre pozitív, a várakozás, a kíváncsiság, és nem a nyomás a fejemben
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Béta iOS-t használók topikja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest