Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Segítség! A család egy hölgytagjának okostelefonra lenne szüksége, a főbb kritériumok az alábbiak:
- ár max. 150 USD
- max. 4"-os méret
- android
- GPS
- árkategórián belül a lehető legjobb multimédiás képességek (elsősorban fotó- és videókészítés terén)
- min. 512 MB RAM
- minél jobb kijelző (ha belefér, akkor IPS)
- 2 magos processzor (persze itt sem baj, ha jobb)A ChangJiang A5000-est és a Cubot GT99-est néztem ki (a 4,5"-os méret talán még belefér), mint olcsóbb és drágább verziót.
Segítségre van szükségem, ugyanis egyrészt nem tudom, milyen képeket és videókat lehet velük készíteni, márpedig ez fontos szempont, másrészt pedig nem vagyok otthon a témában, így könnyen elképzelhető, hogy nem is figyeltem oda 1-2 fontos kritériumra keresés közben, szóval a segítségeteket kérem, hogy megtaláljam a fenti szempontoknak megfelelő bestbuyt. Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest