- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Segítség! A család egy hölgytagjának okostelefonra lenne szüksége, a főbb kritériumok az alábbiak:
- ár max. 150 USD
- max. 4"-os méret
- android
- GPS
- árkategórián belül a lehető legjobb multimédiás képességek (elsősorban fotó- és videókészítés terén)
- min. 512 MB RAM
- minél jobb kijelző (ha belefér, akkor IPS)
- 2 magos processzor (persze itt sem baj, ha jobb)A ChangJiang A5000-est és a Cubot GT99-est néztem ki (a 4,5"-os méret talán még belefér), mint olcsóbb és drágább verziót.
Segítségre van szükségem, ugyanis egyrészt nem tudom, milyen képeket és videókat lehet velük készíteni, márpedig ez fontos szempont, másrészt pedig nem vagyok otthon a témában, így könnyen elképzelhető, hogy nem is figyeltem oda 1-2 fontos kritériumra keresés közben, szóval a segítségeteket kérem, hogy megtaláljam a fenti szempontoknak megfelelő bestbuyt. Előre is kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest