Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

- 

Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Stanley-B.
őstag
válasz

Novicsok

üzenetére
						Igen, én is kizárólag így vásárolok.
Kissé vicces, mikor egyszerre átveszek 20-25 légipostás küldeményt, főleg ha nem voltam otthon, mikor jött a postás és a postán kell átvennem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mögöttem enyhe anyázások szálldogálnak a 10-12 ember alkotta sorból.XM-L T6: nem kértek, lefoglalták az egészet, eleve nem adták volna már oda a készülékeket. Lehetett választani, hogy aláírom a beleegyezést, hogy megsemmisítik (azaz ingyen telefonok a kollégáknak, családjaiknak), továbbá megfizetem a kártérítést (250-ről 80-ra lealkudva, a papíron még 250 volt...)
A levelükben felsorolták a levédett jegyeket, amik alapján a menü ikonjaiból 3 hasonlított az iPhone-éhoz.
Egyébként a komplett ügyvédi iroda ebből él, méghozzá nem is akárhogy, az első ügyintéző akivel beszéltem rendes volt, mondta, hogy kb. NAPI 3-4 ilyen esetük van, ki lehet számolni, hogy mennyi pénz keresnek csak azzal, hogy leveleket küldenek ki és alkudoznak a kártérítésről. Egyébként semmilyen papírt nem kaptam arról, hogy kifizettem nekik ezt az összeget, se arról, hogy a telefonok megsemmisítésre kerültek. Gyanítom, hogy ezek a pénzek adómentesen, tiszta haszonként tevődnek zsebre ott.Ezeket csak azért írtam, hogy ha valaki rendel keletről, lehetőleg légipostát válasszon, vagy ha nem, akkor ne DHL-t. Nem azt mondom, hogy 1 telefonnál ezt csinálják már, de nagyobb csomagoknál nagy az esély. Főleg, ha olyan telefonról van szó, ami kicsit is hasonlít bármire, akár az ikonja is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Dacia topic
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - Spórolós topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - BestBuy ruhás topik
 - ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
 - Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)