Hirdetés
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo
üzenetére
Ez rendben is lenne, márhogy nem feltétlenül szeretnél tanfolyamot tartani, de ha kétszer is írtam privátban, legalább egy válaszra méltathattál volna.
Én addig eljutottam saját erőből, - amit le is írtam - hogy melyik fájlokat kell lefordítani; semmilyen más módosítást nem szeretnék, csak a magyar nyelvet beletenni.
Vártam egy listát legalább, hogy szia, én ezt és ezt használom, mert ezzel tuti meg lehet oldani, és esetleg pár megjegyzést, hogy van-e valami trükk egyik-másik programnál, pár segítő szót, ötletet. Utána fogok olvasni a beszélgetésednek beers-zel, hogy ne kelljen feleslegesen kérdeznem. Megpróbálok tovább keresni a téma után, nem lenne rossz egy igazi Android magyarítás topik itt a Prohardveren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi