- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborJanos
csendes tag
Hali, már írtam korábban is a zp100-asomról. Én egy baráttal hozattam, akinek a felesége yuan-ért vette, így átszámolva 140Euro kb 40 ezerFt az ára, ami nagyon kedvező. Viszont a teló első este kikapcsolt és meghalt, majd egy G14 méretű kínai negyedben vett aksival szintén bírt 1-2 órát aztán szintén kikapcsolt és meghalt. Most visszavitték kínába az üzletbe (50 tartomány van és tartományonként vab 1 zopo üzlet), ahol szimplán annyit mondtak, hogy aksi probléma, adtak egy újat és működik, most 2 hétig próbálgatja az asszony aztán elküldi, ha jó.
Amiért írok, hihető a történet, hogy csak a gyári aksi volt hibás? Szerintem valami zárlat lehet benne...Annyit csináltam még, hogy lássa az USB-m adathordozóként, hogy egy drivert telepíetettem,. Láma vagyok nagyon, egy kérdés: mindenképpen kell driver ahhoz, hogy tudjak USB-ről fájlokat mozgatni a teló és PC között, vagy automatikusan fel kellett volna ismerje, mint egy pendrive-ot?
Amíg működött állat volt, még bízom benne, hogy megoldódik a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest