- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam a Jiayu G3-on. Eddig tartottam a méretétől, de utánanéztem, és a következő adatokat találtam a méretére vonatkozóan: 123*62*10.8mm.
Korábban volt Samsung Omnia 7-em (és nem volt problémám a méretével), a mobilarena szerint a méretei: 122,4 x 64,2 x 11mm.
Ezek szerint elenyésző a különbség a két készülék között.
G3 tulajok, meg tudnátok erősíteni a G3 méreteit, ha kell, akkor valamilyen mérőeszközzel lemérve? Sokat segítenétek a döntésben!
Köszönöm előre is!
Üdv!
A végére még egy kérdés: honnan érdemesebb rendelni: tmalls.com, vagy tmallbox.com? 190 dollárba kerül mindkét oldalon, a boltok megbízhatósága érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Odoo(ERP) - Szoftverfejlesztés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest