Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
nyisziati
üzenetére
Akkor tulajdonképpen ezeket a dual sim telefonokat el lehet felejteni, mert ezek mind másod, harmadvonalbeli gyártók: blakview, agm, ulefon, nomu, oukitel, zgpax, evolveo, conquest stb.
Am ezekből sokkal volt is már dolgom, és tényleg igaz, amit írtok: nomu s30: szinte mindig volt valami, ami nem működött (rendesen), de általában nem hallották, amit mondok, az agm x1-el ugyanez, és mivel ezen linegaOS fut, a hardverek és érzékelők fele nem működik. De minden beállítást kb 2-3 hetente meg kell ismételni, addigra visszaállítja magát. a zgpax meg bekapcsolta magánalk a wifit, és reggelre teletöltögette kínai appokkal. ott valszeg én csesztem el, netről letöltött szoftverekkel routoltam. az oukitel mondjuk jó volt, amíg bele nem pottyan farzsebből a klotyóba. 2 napot szörcsögött, rezgett, villogott, addig haldoklott, míg kilehelte a lelkét.
az utolsó nem ilyen telefonom a galaxy note 3 volt, és mára el is felejtettem az érzést: szívesen és természetesen használom a funkcióit, mert magától értetődően működik minden. a kínai telók legalább leszoktattak a sok nyomkodásról, netezésről, mert egy idő után nem szívesen vettem készbe: mindig volt valami nyűg mindennel, amit szerettem volna csinálni velük. lám, minden rosszban van valami jó.

akkor marad egy ip67 es duos samsung és napi kétszeri töltögetés...

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Macska topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- DJI Osmo Pocket 3
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest