- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
válasz
punky10 #136046 üzenetére
Nem tűnik rossznak ez a BV8000 Pro, ha tudja azt, mint a BV6000, akkor elég brutális lehet, csak csúnya.
Az Ulefone Armour 2 jött még szembe, illetve a Doogee S60. ezekről mi a vélemény.
Az Ulefone tűnne a legpraktikusabbnak, de elég gyalázatos a kamerája. A Doogee-ben meg nagy az akksi, és jobb a kamera, de legalább bumfordi.Egyébként a snapdragon és a mediatek között mi a lényegi különbség? Milyen előnyöm vagy hátrányom lehet?
Egyébként AGM X1-em van, csak szerintem kitörtem az USB csatlakozót belőle (leesett töltés közben). Egyébként jól bírta az eséseket. Megpróbálom megcsinálni, de szerintem lecserélem.
Az A8 elég jó kis telefon, felraktam rá a Lineage OS-t, nagyon jól használható, de nekem jól esne az FHD kijelző, illetve nem túl combos az akksi és a kamera sem acélos.
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest