- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Most, hogy 10 napja használom már a UMI Super-t ismét "beköszönnék".
Kezdetben hezitáltam, hogy megtartsam-e, avagy egy kis ismerkedést követően váljak majd meg tőle. Nos mára egyértelmű vált, hogy ez egy jó választás volt, azaz egyelőre biztos, hogy marad
. A korábbi - más típusú telefonokat érintő - negatív vélemények okán egy kicsit tartottam tőle, hogy nem ugrottam-e túl korán bele ebbe a vételbe?! Nem kellett volna inkább megvárnom, hogy legyenek erről a típusról is észrevételek?! Sőt nekem is voltak olyan korábbi közvetett tapasztalataim is egy barátom által vásárolt UMI Zero kapcsán a márka vonatkozásában (amelynek a GPS-e kifejezetten katasztrofális volt), hogy nem biztos, hogy kockázatmentes ez a vállalkozás.
Nos mára határozottan ki merem jelenteni, hogy jó döntés volt a készülék megvásárlása. Ha valaki hezitálna, hogy vegye, vagy ne vegye,...szerintem bátran belevághat. Tudom, hogy rengeteg megítélés mentén lehet különféle véleményeket kialakítani egy készülék kapcsán, de higgyétek el nekem, hogy az UMI márka beérett a Super-rel.
Nem csak a dizájn, ami szerintem (tudom frázis), de tökéletes, de a mögötte rejlő produkció is hibátlan.
Az akku kb. egy-másfél napot bír az én intenzív nyomkodásom mentén.
A GPS makulátlanul teszi a dolgát.
A fényképező..., hát ez abszolút megítélés dolga, de nekem igazán elnyerte a tetszésemet.
Mára már van root is hozzá, bár sajna még a Gravity Box nem működik, így akit az Xposed hiánya visszatart, annak ez a készülék (egyelőre) nem ajánlott. Az XDA-n azonban van egy közössége a készüléknek, ott folyamatosan javítgatják, fejlesztgetik ezt a típust is, szerintem tuti biztos, hogy rövidesen a mai dual simes készülékek élharcosa válhat belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. A korábbi - más típusú telefonokat érintő - negatív vélemények okán egy kicsit tartottam tőle, hogy nem ugrottam-e túl korán bele ebbe a vételbe?! Nem kellett volna inkább megvárnom, hogy legyenek erről a típusról is észrevételek?! Sőt nekem is voltak olyan korábbi közvetett tapasztalataim is egy barátom által vásárolt UMI Zero kapcsán a márka vonatkozásában (amelynek a GPS-e kifejezetten katasztrofális volt), hogy nem biztos, hogy kockázatmentes ez a vállalkozás.