Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Schuby
üzenetére
Szia, mivel nekem céloztad a posztot, válaszolok.
Nos, a megfogalmazás valóban hagy némi kivetni valót. Egyrészt itt senki sem helpdeszk, rajtam kívül is rengeteg ember van itt aki tudna neked segíteni, viszont az első posztod után ( itt idézek egy nagyra becsült kollégát
) egyből skip-eli a kérdésed. Kicsit több alázattal , többre mentél volna. Az itt megforduló aktív tagok többsége ingyen is segített volna rajtad, ha kicsit más a hozzáállásod. Hozzáteszem én rengeteget tanultam a telefonok bütyköléséről, az ide irogató " nem hozzáértő" lelkes kollégák és "amatőrök" posztjaiból és meg sem tudom mondani mennyi telefont szedtünk már rendbe, és hoztunk vissza közössen a "halálból". Vagyis szerintem átkéne fogalmaznod a kérésed és neki futni mégegyszer a dolognak. Vagy meglehet próbálni egy sufni gsmet. Bár hozzáteszem mindent megkeresni és letölteni hosszabb idő mint ujra rakni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) egyből skip-eli a kérdésed. Kicsit több alázattal , többre mentél volna. Az itt megforduló aktív tagok többsége ingyen is segített volna rajtad, ha kicsit más a hozzáállásod. Hozzáteszem én rengeteget tanultam a telefonok bütyköléséről, az ide irogató " nem hozzáértő" lelkes kollégák és "amatőrök" posztjaiból és meg sem tudom mondani mennyi telefont szedtünk már rendbe, és hoztunk vissza közössen a "halálból". Vagyis szerintem átkéne fogalmaznod a kérésed és neki futni mégegyszer a dolognak. Vagy meglehet próbálni egy sufni gsmet. Bár hozzáteszem mindent megkeresni és letölteni hosszabb idő mint ujra rakni a rendszert.