Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Előrendelhető a Meizu 22
- Nem csak sör lesz az Oktoberfesten, Xiaomi is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika
aktív tag
Sziasztok, megérkezett az elephone p6000 mobil hozzám, első benyomások nagyon jók, nagyon egyben van,a kijelzője nagyon szép, érintésre jól reagál és nagyon gyors.Telefonálni még nem tudtam kipróbálni, mert ki kell cseréltetnem hozzá a sim kártyám.
A gps nagyon gyoran pozicionál, de úgy nézem nem glonas képes, csak amcsi műholdakat fogott be.
Szerintem szép fényképeket készít, de ebben teljesen laikus vagyok, gondolom bele lehet azért kötni
Feketében rendeltem, de a hátlapja inkább grafitszürke (nagyon sötét), de nagyon jól illeszkedik, nem recseg, nem ropog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest