Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
A Sense Clock fent volt, kipróbáltam, de 1 bajom volt vele: nem ismeri a helyet, ahol lakom (Érd). Ha autómatikusra rakom a helymeghatározást, akkor Tárnok-ot ír ki, ha meg rákeresek, akkor nem talál.
A Fancy újabb verziója nagyon patent. Magyar nyelvű, mindent be lehet rajta állítani, és ráadásul a frissítésnél (időjárás) be lehet állítani, hogy csak akkor frissítsen, ha wi-fi van.
Most letöltöttem az 1.3-at, az ez a Skin, amiről a képet bedobtam, de viszont butább. Nem magyar (ezzel együtt tudnék élni), viszont nincs benne ez a wi-fis frissítés opció.
MÁS: feldugtam a gépre a telót adatmentés miatt, erre leválasztja a memókártyát. Nincs ezzel gond, de a teljes menümet összekuszálta. Végre belőttem úgy, hogy jó legyen, erre összb@ssza. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő